מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעוניינת לעבור ניתוחטל18/09/2008
שלום אני בת 27 שוקלת 133 גובה 155 ובנוסף אני אסמטית התחלתי להתעניין לגבי הניתוח לקיצור קיבה היום הייתי אצל כירוגית מהמקצועית והיא נדבה לי מידע מאוד דל לגבי הניתוח והפנתה אותי לכמה רופאים חלקם מאסותא ואחד מנהריה היא אומרת שכל אחד עובד בשיטה אחרת. יצאתי ממנה מאוד מבולבלת איך אני יודעת איזה שיטה טובה יותר? איזה רופאים טובים בקיצור כל מידע בנושא יעזור לי מאוד. אגב אני שייכת לקופת חולים כללית אבל מוכנה גם לשקול ניתוח באופן פרטי אם זה יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה18/09/2008מאוד חשוב לפני שמחליטים לבצע את הניתוחים האלו להפגש עם רופא אשר התמחא בתחום זה ואשר נמצא במרכז עם מודעות לניתוחים אלו. הניתוח הוא רק צעד ראשון והמעקב אצל הרופא בהמשך הוא מאוד חשוב.
תוכלי לפנות אלי טלפונית אם תחפצי בכך 0502063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום הפעם מפוחדת מאשר מבולבלת
טל22/09/2008ד'ר שלום פניתי אליך כבר בעבר בהקשר של מידע לגבי ניתוח קיצור קיבה ולפני שראיתי את תגובתך פניתי לרופא שמתמחה בניתוח הנ"ל יצאתי מאוד מפוחדת מאחוז התמותה שהציג לי בקשר לניתוח מעקף קיבה. אני מאוד רוצה לעבור ניתוח כזה אבל כמו שד"ר אמר שהאחוזים לתמותה הם 1 ל 200 מנותחים זה מאוד מפחיד. יכול להיות שהבנתי אותו לא נכון? אני אשמח אם תגיב להודעתי ובלי שום קשר אני יצור איתך קשר לנייד שנתת לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
קובי23/09/2008לפני פחות מחודש עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר מחאג'נה בבי"ח רמב"ם. אחרי אשפוז של 4 ימים השתחררתי והתחלתי לחיות. נכון שבהתחלה חוזרים לינקות ולאכילת גרבר, אבל התוספת המשמעותית לאיכות החיים היא ירידה דרסטית בסוכר עד כדי כך שאם לפני הניתוח הזרקתי 5 פעמים ביום, היום אני מזריק פעם אחת בלבד. במשך התקופה שמאז הניתוח הצלחתי להוריד כ- 9 ק"ג ואני מתחיל להרגיש הרבה יותר נוח עם עצמי. כל מי שעומד/ת בקריטריונים לניתוח ובעיקר אם הוא/היא סובל/ת מסכרת בדרגה המצריכה הזרקה, אני ממליץ בכל פה על הניתוח שהסבל הכרוך בו בטל בשישים לעומת התועלת שמפקידים ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)