מעוניינת לעבור ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעוניינת לעבור ניתוח
    טל
    18/09/2008

שלום אני בת 27 שוקלת 133 גובה 155 ובנוסף אני אסמטית התחלתי להתעניין לגבי הניתוח לקיצור קיבה היום הייתי אצל כירוגית מהמקצועית והיא נדבה לי מידע מאוד דל לגבי הניתוח והפנתה אותי לכמה רופאים חלקם מאסותא ואחד מנהריה היא אומרת שכל אחד עובד בשיטה אחרת. יצאתי ממנה מאוד מבולבלת איך אני יודעת איזה שיטה טובה יותר? איזה רופאים טובים בקיצור כל מידע בנושא יעזור לי מאוד. אגב אני שייכת לקופת חולים כללית אבל מוכנה גם לשקול ניתוח באופן פרטי אם זה יותר טוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת לעבור ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/09/2008

מאוד חשוב לפני שמחליטים לבצע את הניתוחים האלו להפגש עם רופא אשר התמחא בתחום זה ואשר נמצא במרכז עם מודעות לניתוחים אלו. הניתוח הוא רק צעד ראשון והמעקב אצל הרופא בהמשך הוא מאוד חשוב.
    תוכלי לפנות אלי טלפונית אם תחפצי בכך 0502063521
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום הפעם מפוחדת מאשר מבולבלת

טל
    22/09/2008

ד'ר שלום פניתי אליך כבר בעבר בהקשר של מידע לגבי ניתוח קיצור קיבה ולפני שראיתי את תגובתך פניתי לרופא שמתמחה בניתוח הנ"ל יצאתי מאוד מפוחדת מאחוז התמותה שהציג לי בקשר לניתוח מעקף קיבה. אני מאוד רוצה לעבור ניתוח כזה אבל כמו שד"ר אמר שהאחוזים לתמותה הם 1 ל 200 מנותחים זה מאוד מפחיד. יכול להיות שהבנתי אותו לא נכון? אני אשמח אם תגיב להודעתי ובלי שום קשר אני יצור איתך קשר לנייד שנתת לי תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

קובי
    23/09/2008

לפני פחות מחודש עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר מחאג'נה בבי"ח רמב"ם. אחרי אשפוז של 4 ימים השתחררתי והתחלתי לחיות. נכון שבהתחלה חוזרים לינקות ולאכילת גרבר, אבל התוספת המשמעותית לאיכות החיים היא ירידה דרסטית בסוכר עד כדי כך שאם לפני הניתוח הזרקתי 5 פעמים ביום, היום אני מזריק פעם אחת בלבד. במשך התקופה שמאז הניתוח הצלחתי להוריד כ- 9 ק"ג ואני מתחיל להרגיש הרבה יותר נוח עם עצמי. כל מי שעומד/ת בקריטריונים לניתוח ובעיקר אם הוא/היא סובל/ת מסכרת בדרגה המצריכה הזרקה, אני ממליץ בכל פה על הניתוח שהסבל הכרוך בו בטל בשישים לעומת התועלת שמפקידים ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו