הריון לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הריון לפני ניתוח
    ענבל
    30/09/2008

שלום רב, אני עומדת לפני ניתוח שרוול, כבר ביצעתי את כל הבדיקות הדרושות. שאלתי היא - במידה ואני נכנסת להריון לפני הניתוח, האם לאחר הלידה (ב"ה) אצטרך לעשות את כל הבדיקות מחדש בכדי לעבור את הניתוח? שאלה נוספת - במידה ואחליט לעבור תחילה את הניתוח, האם חייבים לחכות שנה עד שניתן להכנס להריון? מה קורה אם נכנסים להיון לאחר 8 חודשים, למשל? יש לציין כי עליי להוריד 28 ק"ג ולפי מה ששמעתי מאנשים אחרים שעברו את התהליך במשקל דומה לשלי - הם ירדו הכל תוך 6-7 חודשים.. תודה רבה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לפני ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    03/10/2008

חלק גדול מהבדיקות שבצעת לא תצטרכי לבצע שוב כמו בדיקת ושט קיבה וטרסריון, US בטן עליונה , איסוף שתן לקורטיזון ותפקודי תריס
    נהוג לחכות שנה לאחר הניתוח ולא להכנס להריון וזה עקב הירידה הדרסטית בזמן זה שיכולה להשפיע לרעה על העובר. באם תרדי יפה במשך 8 חודשים ותתחילי להתיצב במשקל כאשר כל הויטמינים והמנירלים תקינים ותרצי מאוד להכנס להריון לא נראה לי שתהיה בעיה למרות שההמלצות שלי זה לחכות שנה מהניתוח
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו