מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אישור ביצוע ניתוח שרוולענבל11/10/2008
שלום רב, ביום שלישי שעבר הייתי בוועדה שאמורה לאשר את הניתוח לצערי הרב הרופא לא אישר (BMI = 37.7) אני אסטמתית וסובלת מכאבי גב וברכיים. לאחרונה עברתי למכבי ולכן אין לי תיעוד רפואי מהקופה הקודמת (מסרבים להעביר התיק הרפואי). הרופא אמר שאסטמה זה לא מספיק ולגביי כאבי גב וברכיים "זה לא שאני לא מאמין לך אבל.." והמליץ לי לפנות לאורטופד ורק אם תמצא בעיה אז הוא יאשר את הניתוח.. אני כבר מיואשת מכל הבדיקות הללו.. מדוע עושים כ"כ הרבה בעיות? מה ניתן לעשות במידה ולא יאשרו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק11/10/2008שלום ענבל
כידוע לך הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות.
משרד הבריאות אימץ את הקריטריונים של ארגון הבריאות העולמי שהם ברורים ביותר:
BMI 35 - 40 - למי שסובל ממחלות נלוות כמו: לחץ דם, סכרת, כולסטרול, בעיות לב .
BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי.
צרי עימי קשר ונראה כיצד ניתן לעזור לך להוריד במשקל ולהרגיש טוב.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחאג'נה שלום רב
ענבל18/10/2008בהמשך להודעתי הקודמת פניתי לאורטופד לאשר את כאבי הגב והברכיים.. כששמע שאני מועמדת לניתוח הוא נורא כעס ואמר "השתגעת?? מי הכניס לך לראש את השטויות האלה?? תראי אותי.. ירדתי 20 ק"ג.. גם הבת שלי הייתה כמוך.. תרכבי על אופניים.. תעשי ספינינג.. את תרדי במשקל.. מה קרה לך??? אפשר למות בניתוח!!!" בשורה התחתונה - סרב לתת לי אישור על כאבי הגב והברכיים למרות שאמר שכאבי הברכיים שלי נובעים מעודף משקל.. אינני יודעת מה לעשות כעת.. אנא עצתך. תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2008לא יודע איזה אורטופד אמר לך את הדברים הללו. אני יותר ויותר מקבל הפניות מאורטופדים לחולים עם בעיות ברכיים וירכיים שחלקם לא מנתחים לפני הירידה במשקל.לצערי הרב הרבה רופאים מכל הסקטורים אינם מודעים לבעית ההשמנה וליתרונות של הניתוחים לירידה במשקל.
הרופא האורטופד צריך לתת לך הפניה מתאר את הבעיה שלך ואם השמנה מחמירה את הבעיה וירידה במשקל תעזור.
אני נוסע לסדנה בהשמנת יתר וניתוחים בריאטרים חדשניים בבריסיל בלגיה במשך שבוע. תוכלי ליצור איתי קשר ביום ראשון הבא ואני בשמחה אדריך אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)