אישור ביצוע ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אישור ביצוע ניתוח שרוול
    ענבל
    11/10/2008

שלום רב, ביום שלישי שעבר הייתי בוועדה שאמורה לאשר את הניתוח לצערי הרב הרופא לא אישר (BMI = 37.7) אני אסטמתית וסובלת מכאבי גב וברכיים. לאחרונה עברתי למכבי ולכן אין לי תיעוד רפואי מהקופה הקודמת (מסרבים להעביר התיק הרפואי). הרופא אמר שאסטמה זה לא מספיק ולגביי כאבי גב וברכיים "זה לא שאני לא מאמין לך אבל.." והמליץ לי לפנות לאורטופד ורק אם תמצא בעיה אז הוא יאשר את הניתוח.. אני כבר מיואשת מכל הבדיקות הללו.. מדוע עושים כ"כ הרבה בעיות? מה ניתן לעשות במידה ולא יאשרו לי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישור ביצוע ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים

שולה זק
    11/10/2008

שלום ענבל
    כידוע לך הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות.
    משרד הבריאות אימץ את הקריטריונים של ארגון הבריאות העולמי שהם ברורים ביותר:
    BMI 35 - 40 - למי שסובל ממחלות נלוות כמו: לחץ דם, סכרת, כולסטרול, בעיות לב .
    BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי.
    צרי עימי קשר ונראה כיצד ניתן לעזור לך להוריד במשקל ולהרגיש טוב.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מחאג'נה שלום רב

ענבל
    18/10/2008

בהמשך להודעתי הקודמת פניתי לאורטופד לאשר את כאבי הגב והברכיים.. כששמע שאני מועמדת לניתוח הוא נורא כעס ואמר "השתגעת?? מי הכניס לך לראש את השטויות האלה?? תראי אותי.. ירדתי 20 ק"ג.. גם הבת שלי הייתה כמוך.. תרכבי על אופניים.. תעשי ספינינג.. את תרדי במשקל.. מה קרה לך??? אפשר למות בניתוח!!!" בשורה התחתונה - סרב לתת לי אישור על כאבי הגב והברכיים למרות שאמר שכאבי הברכיים שלי נובעים מעודף משקל.. אינני יודעת מה לעשות כעת.. אנא עצתך. תודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענבל שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/10/2008

לא יודע איזה אורטופד אמר לך את הדברים הללו. אני יותר ויותר מקבל הפניות מאורטופדים לחולים עם בעיות ברכיים וירכיים שחלקם לא מנתחים לפני הירידה במשקל.לצערי הרב הרבה רופאים מכל הסקטורים אינם מודעים לבעית ההשמנה וליתרונות של הניתוחים לירידה במשקל.
    הרופא האורטופד צריך לתת לך הפניה מתאר את הבעיה שלך ואם השמנה מחמירה את הבעיה וירידה במשקל תעזור.
    אני נוסע לסדנה בהשמנת יתר וניתוחים בריאטרים חדשניים בבריסיל בלגיה במשך שבוע. תוכלי ליצור איתי קשר ביום ראשון הבא ואני בשמחה אדריך אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו