מחכה לשיחה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחכה לשיחה
    היגני ליזה
    24/11/2008

אני מחכה לעזרה בבקשה תצרו קשר 0544803138 או שילחו לי אנשים שאוכל לשוחח איתם בנושא ןלהתחזק בקשר לניתוח וגם לאחר איך מתנהגים בחיי היומיום תודה לכולם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחכה לשיחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת זה טוב- אך יש היום כבר דברים נ

זהבה
    24/11/2008

אני לפני 8 שנים עברתי ניתוח טבעת וירדתי 60 ק"ג , איכות החיים אינה אותה איכות חיים שהיתה קודם,למרות שהמחמאות שוות הכל,אבל באמת הכל.אך היום כבר יש ניתוח חדש בארץ שהוא ניתוח שרוול ,שאין לא תופעות של הקאות כמו בטבעת ,שווה להתעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה זהבה אבל...

היגני ליזה
    25/11/2008

רציתי יותר לשוחח איתך על מצבך היומיומי ועל אורח החיים שלך אולי סגרו לך כמה פעמים ובגלל זה את מקיאה שמעתי בהיום הניתוח יותר מוצלח ? לא יודעת בודאות למרות שאני אמורה לרדת כ35 לערוך השאלה אם זה אותו דבר כמו אצלך שאת ירדת או היית צריכה להוריד כפול והרופא לו המליץ שרוול צעניין למה מי יודע על ההבדל בין שרול לטבעת ולמי מתאים זה או זה האם אנחנו קובעים או הרופאים ולפי מה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו