מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תהליך לקראת ניתוחיעל24/11/2008
שלום רב, קבעתי פגישה עם רופא מנתח על מנת לברר אודות ניתוח טבעת. התור נקבע לעוד כחודשיים. רציתי לברר מהן הבדיקות הדרושות לצורך הניתוח על מנת שאוכל להזמין את התור לבדיקות בטרם הפגישה (לקצר הליכים....) והאם יש צורך בהתייעצות עם רופאים נוספים? מבחינת הקריטריונים של המשקל אני עומדת בהם ואני בריאה (אין לי סכרת לחץ דם וכו'...) תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יעל
נטע26/11/2008אני כבר נפגשתי עם רופא וקיבלתי רשימת הבדיקות יש לקבוע תור לפסיכיאטר אבל לא תוכלי לעשות את זה ללא הפניה אז דברי עם רופא משפחה יש לקבוע תור לדיאטנית ועובדת סוציאלית אבל רק אחרי פגישה עם רופא יש לקבוע תור לאנדוקרינולוג - לפני שת מגיע אליו לעשות בדיקת דם הורמונלית ואיסוף שתן 24 שעות יש לקבוע תור לרופא גסטרו ולפני זה לעשות us של בטן העליונה ולקבוע תור עכשיו עכשיו עכשיו ואפילו לשקר ב*2700 שיש לך הפניה לצילום מערכת עיקול העליונה !- המתנה לבדיקה הזאת באיזור חיפה למשל - חודשיים חוץ מזה בדיקת דם שגרתית קרוב לוודאי שרופה יפסול את כל הבדיקות וישלח אותך שוב לאותם רופאים אבל עם הפניות שלו לכן אולי צלצלי למרפאה של המנתח ותשאלי אם זה בסדר שתתחילי בסבב בדיקות עם הפניה של רופא משפחה ואם יחסר לך משהו - תשלימי ואם עשית בדיקה מיותרת - לא נורא שיהיה המון המון בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מזה
נטע26/11/2008יש פורום נהדר באג'נדה - משורוולים או בתפוז - מקוצרי קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לנטע
גזית מאירה16/12/2008נטע ראיתי שהמלצת למישהי על פורום מקוצרי קיבה אנא צייני בדיוק איכן ואיך קוראים לפורום דבר שני האם עברת את הניתוח? ואם כן איך את מרגישה האם באמת צריך לעבור את כל הבדיקות שציינת אנא כתבי לי מאירה מהמרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת על התגובה המאוחרת
נטע02/01/2009אני עדיין לא נותחתי למרות שכמה פעמים התחלתי את התהליך ו"ברחתי" במהלך הבדיקות מפחד מניתוח בלתי הפיך - אני מדברת רק על שרוול או מעקף
לי אישית לפי כל האינפורמציה ניתוח טבעת לא בא בחשבון בכלל
בהצלחה
אשמח להשאיר לך טלפון שלי אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
פרופ` אחמד מחג`נה04/01/2009לא כדאי להתחיל את התהליך לפני שאת נפגשת עם הכירורג המנתח שיסביר לך אודות הניתוחים השונים. לא הבנתי למה לוקח כל כך הרבה לפגישה הראשונה (חודשיים זה הרבה זמן) למרכז שלנו תוכלי להגיע תוך שבוע ימים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)