אני מימי. ויש לי שאלות אליכם.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני מימי. ויש לי שאלות אליכם.
    מימי31
    25/11/2008

שמעתי בשבוע שעבר לראשונה על ניתוח השרוול. אני לקחתי את זה מאד ברצינות כי אני בת 20 ושוקלת המון. ואני רצינית. מעל 100. מה ההבדל בין הניתוח הזה לניתוח טבעת? מה יותר יעיל? איפה יש פחות סיכויים להשמין חזרה? ומה הסיכונים פה? מה הסיכונים בטבעת? האם בשניהם אפשר לאכול אח"כ כל דבר? כי הבנתי שבטבעת פחות. ושאלה נוספת. האם שני הניתוחים האלו דורשים המשך רפואי אח"כ? הבנתי שבניתוח טבעת צריך לעשות בתכיפות גבוהה זריקות. האם זה נכון? ומה זה אומר? אשמח מאד אם מישהו יוכל לענות לי על השאלות האלה הן נורא מנקרות לי במוח!!!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגי הניתוחים

שולה זק
    27/11/2008

שלום מימי
    לגבי סוג הניתוח המתאים לך, רצוי להתייעץ עם הרופא המנתח ויחד להחליט מה הכי מתאים לך.
    להלן סוגי הניתוח הקיימים והשוני בינהם.
    רצוי לאחר הניתוח להקפיד לאכול נכון ולעשות בדיקות תקופתיות, שלא יחסרו לגוף מרכיבים חשובים.
    קצת קשה לענות בכתב על כל שאלותיך. חלק מהתשובות תמצאי באתר עמותת משקל בריא וכמובן אשמח לשוחח אתך ולנסות לתת מענה לכל מה שמעניין אותך בתחום.
    ניתוח טבעת
    שייך לקבוצת הניתוחים המגבילים את נפח הקיבה. זהו ?ניתוח הפיך המגביל את נפח הקיבה על ידי התקנת טבעת מתכווננת על החלק העליון של הקיבה כך שנפחה קטן מכ1 500-מיליליטר לכמה עשרות בודדות. הטבעת ניתנת לכוונון לצורך הגדלה או הפחתה של הצרת הקיבה.
    מעקף קיבה
    שייך לקבוצת הניתוחים המגבילים את הקיבה ומקטינים ספיגת מזון. יוצרים כיס מהקיבה בנפח 50 30-סמ"ק המתחבר למעי הדק תוך יצירת מעקף של כ150-100-ס"מ של מעי. המהלך מקטין את ספיגת המזון במעי הדק מגביל את נפח המזון שניתן לאכול בבת אחת וגורם לשינוי במנגנונים הורמונליים.
    שרוול קיבה
    הניתוח מקטין את הקיבה לנפח של כ100-סמ"ק ומשאיר צינור למעי - ואינו משנה את שאר מערכת העיכול. חוץ מהצמצום הדרסטי בנפח הקיבה פועל הניתוח להפחתת התיאבון גם במנגנונים הורמונליים. מבחינה טכנית זהו ?ניתוח פחות מורכב מניתוח מעקף הקיבה ויותר מורכב מניתוח טבעת.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו