קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה
    ג'נט
    04/12/2008

הי אני בת 43 ושוקלת 125 לפני שנה וחצי עשיתי ניתוח טבעת והייתי סגורה על 10 ובכל זאת זה לא עזר לי כל דבר היה עובר ומבחינה פסיכולוגית ידעתי זאת וזה לא עזר לי בירידה לפני חצי שנה פתחתי את הטבעת כי לא הרגשתי טוב ומאז לא סגרתי שוב לציין שלא ירדתי הרבה במשקל ונהפוכו היום שמנתי יותר .בגלל התייחסות מאוד מזלזלת מהמנתח שלי לא חזרתי שוב לטיפול למרות שהוא אמר לי כבר בהתחלה שעליי לעשות ניתוח אחר כי זה לא מתאים לי אבל לא היה מוכן לעזור לי לאחר מכן הוא טען שאני אוהבת לאכול וכלום לא יעזור לי זה היתה פגיעה בשבילי מאוד רוצה עזרה בכדי לדעת אם אוכל לעשותמשהו ואפילו לעבור ניתוח אחר וגם עזרה נפשית כי אני ממש במצב קשה בגלל זה אין לי חיים. אודה לכם על תשובתכם בהקדם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת

שולה זק
    05/12/2008

בוקר טוב ג'נט
    כנראה שסוג הניתוח, טבעת, לא עזר לך וגם לא שינית הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אני חושבת שיש מקום לפנות לרופא מנתח ולבדוק מה מצבך ולשקול יחד המשך פעולה, אולי אפילו ניתוח נוסף, שונה, שכן יביא לירידה במשקל ולתוצאות רצויות.
    תוכלי ליצור עימי קשר
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל דבר יש פתרון

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/12/2008

יש כמה סיבות לכשלון הניתוח: כשלון טכני, בעיה בטבעת או ניתוח לא מתאים. לכל דבר יש פתרון ואין לך מה לדאוג. צריך לעמוד על הבעיה בצורה פרטנית וכך לפתור אותה. אשמח מאוד להיות לך לעזר
    תוכלי ליצור איתי קשר ולקבוע פגישה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ז'נט יקרה פרטים מעט - רקפת

גזית מאירה
    15/12/2008

שלום לך זנט יקירה איזה סוג של ניתוח עשית ומי הרופא הנחמד הזה שלא עזר לך והתנהג כך - שנתרחק ממנו צייני את שמו ובאיזה בית חולים עברת את הניתוח צייני גם איזה סוג טבעת השתמשו. אני מעוניניית לעבור ניתוח ואני עכשיו מבררת פרטים שמי רקפת אני בת 60 עברתי ניתוח קיצור קיבה (פתיחת בטן) לפני 16 17 שנים גם עם טבעת ,אז ניתח אותי פרופ' חרוזי ב מדיקל סנטר הרצליה שקלתי אז 100 קג' וגובהי 1.63 ירדתי אז 35 קג' עכשיו עליתי שוב לאותו משקל . מה שאני רוצה לדעת באם ניתוח שני הוא יותר קשה . אני מהמרכז תודה מחכה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו