תודה כבר לא מקיאה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה כבר לא מקיאה
    טליה
    12/12/2008

ברצוני לספר את סיפורי בכדי שאנשים כמוני שעברו ניתוח טבעת ידעו שיש תקווה וחיים ללא הקאות. נותחתי לפני כ 11 חודש בתל אביב, לאחר שבוע סגרו לי את הטבעת ל 6 וכך ניסיתי במשך כמה חודשים להתמודד עם אכילה עם טבעת הירידה הייתה טובה ולמדתי לאכול, לאחר כ6 חודשים נאמר לי שעל מנת לזרז את הירידה לגשת לרופא ולסגור ל 8.5 ולאחר כחודש וחצי אכן עשיתי כך ומאז התחיל מסע ייסורי (עד הסגירה ירדתי חמישים קילו) במר יאושי האשמתי את עצמי כל הזמן את לא אוכלת נכון, את מתחזרת, את תחזרי לשקול 160 קילו ככה זה צריך להיות ואני אסביר את עצמי ארוחת בוקר כללה 2 פרכיות דקות, 2 - 3 כפות גבינה לבנה וכפית ריבה מספיק נכון!!!! לקח לי לאכול את זה כרבע שעה ולאחר מכן היו מתחילות ההקאות שתמיד אבל תמיד לוו במעטה של ליחה צמיגה (ההקאה החליקה בשניות) ואין מה לדבר שכמובן אי אפשר לשתות אחרי זה. לאחר מספר שעות שקיבתי קירקרה ניגשתי לאכול מרק (זה בד"כ הדבר היחיד שהצליח להיכנס לקיבתי מרק דליל (עוף מחית דלילה וכד") אבל צר לי לאכזב אתכם גם מרקים כאלו היו מחליקים הישר לשירותים כך התמודדתי עם תיסכולים, דיכאון ועד אפילו ברצון להוציא את הטבעת, אינני רוצה לשקול שוב 160 קילו אבל אני רוצה איכות חיים ואפילו מינימלית. נכון כבר אני לא סובלת מסכרת, לחץ דם ועוד מרעין בישין אבל בחודשים האלה ירדתי בסה"כ 5 קילו ואתם יודעים למה???? כי למדתי שבד"כ אפשר לחסל חבילת שוקולד כמה כפות גלידה ועוגיות פריכות שגם אותם הקאתי לפעמים אבל מבחינתי אכלתי, אבל התגעגעתי לקוטג עוף, קציצות בשר לירקות מאודים וכמובן לסלט כמה אפשר לאכול שוקולד? אני רציתי אוכל וזהו. פניתי לרופא שניתח אותי וביקשתי שיפתח לי את הטבעת על מנת שאפסיק להקיא ואוכל להתחיל לאכול קצת ( הייתי מיואשת כבר לא יכולה להתארח בשום מקום לא יכולה ללכת עם חברות לבית קפה פשוט כלום) תשובתו של הרופא הייתה בשום פנים ואופן לא ועוד הוא רצה לסגור לי את זה על 9.5 כדי שאני יפסיק לאכול שטויות הוא אמר לי שאני לא אוכלת נכון ואם אני ימשיך כך אני ימשיך להיות שמנה ועוד יותר . הוא לא התייחס להקאות אלא פשוט אמר לי שאני לא בסדר הלכתי הביתה ואמרתי לבעלי שכנראה אני לא בסדר ואני צריכה לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל לאכול אוכל שכמובן נפלט לי מיד מהפה, אני האמנתי לרופא וניסיתי לחיות עם המצב לפחות שוקולד נכנס אז נחיה על שוקולד) לפני שבוע וחצי שהתגברו ההקאות גם משוקולד שתיה קלה תה ונס קפה אימי אמרה לי שמשהו לא תקין וכדאי שהתייעץ אם מישהו כי אם לא היא תיקח אותי בכוח לבית חולים על מנת שיוציאו לי את הטבעת אני בטיפולי פוריות וזה יכול להיות מסוכן. הגעתי לאתר שלכם קראתי את כל מה שכתוב בו גם בפורום והבנתי שיש מישהו שיוכל להבין אותי, ואז צלצלתי לשולה זק וסיפרתי לה את סיפורי ולתדהמתי היא ידעה בדיוק במה מדובר וחיזקה אותי שיש תקווה לחיי באדיבותה היא הפנתה אותי לרופאה מדהימה ששמה אניה פייגין ועל כך אני מודה.המשך יבוא שבת שלום.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה כבר לא מקיאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחה שקיבלת עזרה

שולה זק
    12/12/2008

שמחה לשמוע שקיבלת עזרה וושאת מרגישה טוב.
    מקווה שתתמידי לשמר את ההישגים ותמשיכי לרדת במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו