השמנת יתר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר
    אחמד
    21/12/2008

שלום לרופאים אני בן 32 גובה 168 ס''מ ומשקל 105 ק''ג,ללא מחלות, רואים שאני סובל מהשמנת יתר, ניסיתי כל מיני דיאטות אבל לא הצלחתי, ואחרי כל דיאטה אני עולה שוב במשקל,אני מודה שאני לא אוכל בצורה נכונה וצריך לשפר הרבה, אבל המשקל שלי מעיק עליי, ואני חושב על ניתוח של קיצור כיבה, אבל מפחד מזה כי שמעתי שהרוב לא יוצאים חיים מהניתוח. בעבר השתמשתי בתרופות שהיו אמורות למנוע ממני לאכול, אבל גם כאן לא הצלחתי . אני מעוניין בניתוי אולי תוכלו להסביר לי מה החסרונות ומה הסיכון בניתוחים האלו, שמעתי גם שניתוח הטבעת הוא הכי מסוכן כי יש סיכוי שהטבת תיפול. אנא עזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנת יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחמד שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/12/2008

הניתוחים הללו אינם מסוכנים בצורה שאתה מתאר. אנחנו עושים אותם בשגרה כאשר במחלקתנו יכולים לעשות 5 ניתוחים לשבוע.
    כולם יצאו בשלום עם תוצאות מצוינות.
    תוכל ליצור איתי קשר ואשמח להיות לך לעזר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליצור קשר?

אחמד
    22/12/2008

בפלפון או במחלקה? איך בדיוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליצור קשר

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/12/2008

אפשר בפלפון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו