מעקף קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעקף קיבה
    דבי
    31/12/2008

שלום שולה שלום דר', אני עוברת מעקף קיבה ביום ראשון הקרוב באיכילוב, האם תוכלו לאמר לי מה מצפה בימים לאחר הניתוח, מתי ניתן לאכול ואיך, ומתי רצוי לחזור לעבודה - אני אחות בטיפול נמרץ. האם לא תהיה לי בעיה להרים חולים.שאלה נוספת האם נכון שאנשים לאחר ניתוחים כאלה יש להם יותר זיהומים והידבקויות לאורך השנים.(הדבר נאמר לי ע"י אדם שעבר טבעת לפני 12 שנה).

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקף קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/01/2009

אתחיל מהסוף- מאחר והניתוחים הללו מבוצעים בגישה לפרוסקופית אחוז הזיהומים וגם הדבקויות לאחר ניתוח הוא קטן. החזרה לעבודה תלויה יותר בחולה לרוב רצוי מנוחה של כ- 10 ימים לאחר הניתוח. בהמשך אפשר להרים חולים אומנם בהדרגה
    לגבי האוכל בהתחלה כלכלה נוזליתולאחר מכן דיסתית לאחר כחודשיים ניתן לאכול מאכלים רגילים לאחר לעיסה טובה - לענייני אוכל רצוי ונהוג לדבר עם ר\דיאטאנית לפני ואחרי הניתוח והיא תדריך אותך במדויק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה והיחס

דבי
    05/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו