מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מעקף קיבהדבי31/12/2008
שלום שולה שלום דר', אני עוברת מעקף קיבה ביום ראשון הקרוב באיכילוב, האם תוכלו לאמר לי מה מצפה בימים לאחר הניתוח, מתי ניתן לאכול ואיך, ומתי רצוי לחזור לעבודה - אני אחות בטיפול נמרץ. האם לא תהיה לי בעיה להרים חולים.שאלה נוספת האם נכון שאנשים לאחר ניתוחים כאלה יש להם יותר זיהומים והידבקויות לאורך השנים.(הדבר נאמר לי ע"י אדם שעבר טבעת לפני 12 שנה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מעקף
פרופ` אחמד מחג`נה04/01/2009אתחיל מהסוף- מאחר והניתוחים הללו מבוצעים בגישה לפרוסקופית אחוז הזיהומים וגם הדבקויות לאחר ניתוח הוא קטן. החזרה לעבודה תלויה יותר בחולה לרוב רצוי מנוחה של כ- 10 ימים לאחר הניתוח. בהמשך אפשר להרים חולים אומנם בהדרגה
לגבי האוכל בהתחלה כלכלה נוזליתולאחר מכן דיסתית לאחר כחודשיים ניתן לאכול מאכלים רגילים לאחר לעיסה טובה - לענייני אוכל רצוי ונהוג לדבר עם ר\דיאטאנית לפני ואחרי הניתוח והיא תדריך אותך במדויק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה והיחס
דבי05/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)