מס' שאלות..ברשותכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות..ברשותכם
    אלונית
    16/01/2009

שלום, התחלתי מס' בדיקות לניתוח, אולם טרם בחרתי את סוג הניתוח שאני רוצה לעבור, והייתי מעוניינת לדעת איזה סוג של ניתוח מתאים לי,אני ממעיטה בשתיית מים ונוטה לרוב לשתות שתייה חמה ממותקת, או מיצים טבעיים,לאכ'כ בעייתית עם האוכל המוצק.בחישוב שעשתה הדיאטנית אני צורכת 1200 קלוריות בגלל השתייה הממותקת.מה ההבדל בין מעקף לבין טבעת ? ואיזה מן הניתוחים הוכיח את עצמו כיעיל ומועיל לטווח הארוך? אני עם bm 40 האם אני יכולה להתאים לניתוח מעקף?מהן החסרונות והיתרונות שבכל ניתוח ?אשמח אם תפרטו לי לגביי שני הניתוחים- אני מאוד מבולבלת וללא כיוון..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות..ברשותכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוט סוגי הניתוח

שולה זק
    16/01/2009

שלום אלונית
    לפרט את סוגי הניתוח והשוני בינהם, לא זה מה שיפתור את בעיית הבלבול אצלך.
    הייתי מציעה שתפני לרופא מנתח, המתמחה בניתוחי קיבה, באזור מגורייך והוא ישמח להסביר לך לגבי הניתוחים והשוני בינהם, במקביל את תספרי לו על הפרעות האכילה שלך והרגלי התזונה, ויחד איתו תבחרי בניתוח המתאים לך.
    אשמח לעזור בהמשך
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלונית שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/01/2009

לפי החישוב שנעשה לך אפשר להגיד שאת SWEET EATER כלומר חלק גדול מהקלוריות שאת צורכת הינו ממתקים. בגדול הניתוח המתאים לך הינו מעקף ולא טבעת. מעקף הינו ניתוח אשר מבוצע מזה הרבה שנים והתוצאות מאוד טובות לטווח הארוך. הניתוח מבוצע בשיטה הלפרוסקופית ללא פתיחת הבטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשומת הלב

אלונית
    19/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו