ניתוח מאיזה גיל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מאיזה גיל
    רויטל
    17/01/2009

שלום, אני חדשה ,ראיתי הבוקר בטלוויזיה (כנראה שידור חוזר) את שולה וד"ר אניה ומאוד התרגשתי והזדהתי , לי יש בת שסובלת מהשמנה חולנית הבנתי זאת אחרי התוכנית, למרות ששנים אנחנו מנסים לעזור לה וגם היא לעצמה. כמה שאלות. מאיזה גיל ניתן לעשות את אחד הניתוחים המומלצים? האם אחד מסוגי הניתוחים יכול לפגוע בהתפתחות בגדילה? האם יש סיכוי שיהיו בעיות לגיוסה לצבא כי עברה ניתוח מסוג כזה? כמה כמן אישפוז נחוץ לאחר הניתוח? שחכתי לכתוב בתי בת 15.5 . וסובלת מאוד . אם למשהו יש עוד משהוא להמליץ לי אשמח לשמוע . אולי יש רופא/ה שמומלצים לנערים/ות ? איך מתבמע המעקב לאחר הניתוח לאורך שנים? תודה וסליחה על האורך.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מאיזה גיל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לבני נוער

שולה זק
    17/01/2009

שלום רויטל
    שכחת לציין את ה BMI של ביתך.
    אני מציעה לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא בריאטרי באחד מהמרכזים הרפואיים באזורך.
    ולשאלותיך. : ניתוחים בוצעו בבני נוער וכל מקרה נשקל לגופו של עניין. אין סיבה שבגלל ניתוח להצרת קיבה ביתך לא תגוייס. נהפוך הוא במקרים רבים לא מגייסים לצבא בגלל השמנת יתר חולנית. האיפוז הוא בין יומיים לשבוע, בדרך כלל, תלוי בסוג הניתוח.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

ליאור
    19/03/2009

שלום שמי ליאור ואני בת 16 וחצי אני רוצה לעשות טבעת משקלי הוא 95 והגובה הוא 1.68 בערך אני רוצה לדעת אם אני יכולה לעשות טבעת בגלל בגיל וגם בגלל המשקל והגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו