ניתוח שרוול - היום שאחרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול - היום שאחרי
    מיכל
    18/01/2009

הי, אני בת 36, שוקלת 105 (והיד עוד נטויה) גובה 1.63. אני הולכת לעשות ניתוח שרוול קיבה בעוד קצת יותר מחודש. שאלתי היא לגבי היום שאחרי. הרי יש לי ראש של אדם שמן שכל הזמן בודק מה אכיל וגם אם זה לא אכיל, אז לא נורא. כוונתי היא, שאני חוששת שאעשה את הניתוח, ארזה כמו כולם בשלב הראשון, אבל לאט לאט אאבד את זה. אני מרגישה שאני חייבת תמיכה כלשהי לזמן שאחרי כדיי שאלמד להתנהג בהתאם ליכולות הקיבה שלי לאכול, אחרי הניתוח. האם יש קבוצות כאלה? אני בקופת חולים מכבי, אולי יש דרך הקופה? תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול - היום שאחרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה

שולה זק
    18/01/2009

שלום מיכל
    קבוצות תמיכה מסודרות למנותחים יש במקומות בודדים.
    כמו חיפה, ירושלים, חדרה.
    אשמח לעזור לך עם תומכים טלפוניים גם לפני וגם אחרי.
    ניתןליצור עימי קשר בכל יום לאחר השעה 17:00
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה לאחר ניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/01/2009

הקמנו מרכז בריאטרי מטעם מכבי בצפון הארץ (חיפה) אשר כולל בין היתר קבוצות תמיכה לאחר הניתוח. וכמובן ללא תשלום למבוטחי מכבי. מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל ממיכל

מיכל
    23/01/2009

מיכל חביבה מאחלת לך המון הצלחה אני בשבוע הבא עוברת את הניתוח, אני מאוד מתרגשת ואפילו מפחדת מכל התהליך. מודה למי שהגיבה לשאלתי ושמחה שזה לא כואב. אני הולכת לתהליך בידיעה מלאה שזה הצ'אנס האחרון שלי להרזות ואני אהיה רזה ! בדיוק כמו שעשיתי עם הפסקת עישון לפני 4 שנים. לקחתי החלטה של עבודה עצמית וזה עבד. החלטתי שגם הפעם זה יעבוד !!! המון המון הצלחה !!! מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו