המלצה על מנתח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המלצה על מנתח
    ענת
    19/01/2009

שלום, אני רוצה לעשות ניתוח טבעת, בדקתי, אני עומדת בקריטריונים. מה התהליך? איך לבחור מנתח? האם יש המלצות על מנתחים טובים? אני מאיזור חיפה, מבוטחת במכבי, לרבות ביטוח משלים. הייתי אצל רופאת משפחה היא לא ידעה להמליץ על כירורג. מאד רוצה לשמוע המלצות ממי שכבר עברה את התהליך תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מנתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה חמה על מנתח ניתוחי השמנה.

איה
    21/01/2009

ענת היקרה. אני תמיד שמחה להמליץ על המנתח שניתח אותי ושינה את חיי באופן בל יתואר. נותחתי בניתוח שרוול קיבה לפני כחצי שנה ע"י ד"ר מחאג'נה אליו הגעתי בהמלצת חברים. כבר במפגש הראשון התרשמתי מאישיותו הכובשת ומן הבטחון שנסך בי. קבלתי טיפול מעולה ויחס שאין דומה לו ואין לי אלא לקוות שכל הרופאים יגלו מקצועיות ויחס שכזה. עד כה ירדתי 35 ק"ג והפכתי לאשה גאה ומאושרת. אושרי כה גדול עד שאיני חדלה מלהמליץ על הניתוח בידיו של ד"ר מחאג'נה אשר ניתח כבר שלוש ממכרותי ואחת נוספת נמצאת ברשימת ההמתנה שלו. ד"ר מחאג'נה הוא מומחה בניתוחים לפרוסקופיים עם ניסיון עצום בניתוחי השמנה, ולמרבה שמחתך הוא גם רופא במכב"יבצפון - מה שיכול להקל עליך . שיהיה בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נותחתי אצל ד"ר פייגין מתל השומר

שירלי
    21/01/2009

היא פשוט מדהימה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרכה לקראת שרוול

מיכל
    22/01/2009

מאיה שלום . בעוד כשבוע עומדת אני לעבור ניתוח שרוול אודה לך באם תוכלי לשתף אותי מנסיונך מה אני עומדת לעבור מבחינת כאב וימי החלמה . תודה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

רבקה
    22/01/2009

גם אני עברתי ניתוח שרוול ומנסיוני אין הרבה כאב לאחר הניתוח ומה שיש חולף דיי מהר. מניסיוני כבר במהלך השהייה בבית חולים תתבקשי ללכת או לשבת וכמה שפחות להיות במיטה. כשחזרתי הביתה לא השתמשתי אפילו פעם אחת במשכך כאבים. לא היה צורך. בחודש הראשון תרגישי מעט חולשה עד שתתחילי לאכול כרגיל. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניה לרופא מנתח

שולה זק
    22/01/2009

שלום ענת,
    הרופאים הכירורגיים שעושים את הניתוחים לקיצור קיבה - כולם רופאים מומחים בכירים ורופאים מעולים.
    לא תמיד ניתן להגיע למנתח זה או אחר, בגלל מגבלות של הקופות ואזור מגורים.
    כמבוטחת מכבי ותושבת אזור חיפה, תוכלי בהחלט לפנות לדר' מחאג'נה בבית חולים רמב"ם והוא ישמח להסביר לך על כל סוגי הניתוחים המבוצעים ויחד להחליט על הניתוח המתאים לך.
    ניתן להשיג את דר' מחאג'נה בנייד 050-2063521
    בהצלחה
    שולה זק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו