מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבקשת עזרהמליה20/01/2009
שלום רב, לפני כ-16 שנה עברתי ניתוח SRVG ירדתי אז יפה במשקל והעליתי הכל. אני פוזלת לכיוון ניתוח טבעת, ראיתי תוצאות טובות ובעיקר כי אני לא מסוגלת לעשות רק דיאטה בלי עזרה. שאלותי הן: איך מתנהל הניתוח, מה ההשלכות, מה אסור ומה מותר, האם לעובדה שעשיתי ניתוח יש חסרון / יתרון? מי עושה בירושלים? כמה זה עולה? מהן הבדיקות המקדימות? ובקיצור כל אינפורמציה שתוכל לעזור לי אודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
שולה זק20/01/2009שלום מליה
מאחר ומדברים על ניותח חוזר, רצוי להתיעץ אם רופא איזה ניתוח מתאים וניתן לעשות לך.
בירושלים את יכולה לגשת לדר' קידר בהדסה עין כרם ולדר' שפירא בשערי צדק. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות מי שעומד בקריטריונים. לא ציינת מה הגובה והמשקל, כך שלא נתין לדעת מה ה BMI שלך .
אך כפי שציינת כבר עברת ניתוח בעבר, כך שכל ההתייחסות שונה. אשמח לעזור בכל עת.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ובכל זאת..מס' שאלות
מליה21/01/2009ה BMI שלי הוא 41 אשמח לקבל תשובות לשאלות ששאלתי בהודעתי הקודמת מה הבדיקות טרום ניתוח מה הפרוצדורה ומרגע הפגישה עם (ד"ר שפירא ) לצורך העניין כמה זמן עד לשולחן הניתוחים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות אצל הרופא
שולה זק22/01/2009שלום לך,
יש רשימת בדיקות ארוכה, רוטינית, לפני הניתוח הכוללת בדיקות דם, צילומים, שיחה עם פסיכיאטר ועוד.
בפגישה הראשונה עם הרופא המנתח יועבר לך כל המידע לגבי הניתוח אותו את עומדת לעשות והפרוצדורה הכרוכה - בדיקות, התחייבות הקופה, התנהלות לפני ניתוח ואחריו. התור יקבע ע"י הרופא על פי לוח הניתוחים שלו.
קחי בחשבון שלעשות את כל הבדיקות ולהגיש התשובות לרופא לוקח כשלושה שבועות.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי ניתוח שני
שירלי21/01/2009אני עברתי לפני 10 שנים את הניתוח שעברת והשמנתי הכל מההתחלה - ניתוח שני הוא ניתוח עם יותר סיכונים וכמעט תמיד מתבצע בשיטה פתוחה. אני עברתי מעקף אל ד"ר פייגין מתל השומר מדהימה - ניתוח ארוך אבל הייתי בידיים טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי יקרה תודה על תגובתך
מליה22/01/2009אבל מה זה שיטה פתוחה? למה עם יותר סיכונים? איך התאוששת? למה מקמצנים לי במידע מה לא קוראים שאני אבודה???????? תודה וחיוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מליה
רבקה22/01/2009גם אני עשתי ניתוחי קיצורי קיבה חוזרים. עשתי ניתוח שרוול לאחר שני ניתוחי טבעת כושלים. למזלי הגדול הניתוחים שלי כולם היו בשיטה הלפרוסקופית שבה עושים חתכים קטנים בבטן שדרכם מוחדרים מכשירי הניתוח. מידת הכאב פחותה בשיטה זאת וההחלמה יותר מהירה. בשיטה הפתוחה עושים חתך גדול בבטן. הסיכונים בניתוחים חוזרים יותר גדולים כי עקב הניתוחים הקודמים יש הצתלקויות והידבקויות של רקמות. רצוי שתשאלי את הרופא את כל השאלות שיש לך. למעשה זה זכותך לקבל את כל המידע לפני הניתוח. אני בטוחה שאם תקבעי תור אצל הרופא ותסבירי שיש לך שאלות הוא יענה על כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הכי פשוט - שיחה עם הרופא
שולה זק23/01/2009במקום להרגיש אבודה פני לרופא וממנו תקבלי את כל האינפורמציה.
השיטה הפתוחה - הכוונה לניתוח שעושים חתך בבטן..(אני עברתי SRVG לפני כשמונה שנים)
אם עד שתיפגשי עם הרופא עדיין תרגישי אבודה, אשמח להיות לך לעזר לאחר השעה 17:00 כל יום.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)