החיים שאחרי הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החיים שאחרי הניתוח
    ליאת
    26/01/2009

היי, אני חושבת ברצינות לעשות ניתוח (ה-BMI שלי מעל 40), עדיין אין לי מושג איזה סוג, ורציתי לשמוע מה קורה אחרי הניתוח. שמעתי דברים נוראיים על הקאות, ושאי אפשר לאכול המון דברים. אני רוצה להרגיש נורמאלית אחרי הניתוח, להיות מסוגלת לאכול הכל, אבל בכמויות קטנות. חשוב לי לא להרגיש שונה, אלא כמו כולם. אני מספיק שונה עכשיו, לא? תודה, ליאת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החיים שאחרי הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מה לחשוש

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/01/2009

אני כותב לך תשובה לאחר שסיימתי את המרפאה שלי וראיתי את הפצינטים שנתחתי. מרוצים שמחים עם ברק בעניים
    אין לך מה לחשוש זה רק יעשה לך טוב
    לגבי סוג הניתוח ואיך עושים זואת תוכלי לקבוע תור למרפאה לפי המספר המופיע למטה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זאת אכות החיים שאת מחפשת

רבקה
    26/01/2009

אני ממליצה מכל הלב שתתענייני בניתוח שרוול. עברתי גם ניתוח טבעת וגם שרוול ואין ספק שאכות החיים לאחר ניתוח שרוול היא הרבה יותר טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

נטע
    29/01/2009

עברתי ניתוח אצל ד"ר מחג'נה לפני כמה ימים וכעט אני בבית מחלימה לכן מחשבת את עצמי כ"מומחית" : ) אחרי ניתוח לא הקאתי אפילו פעם אחת כאב לי בדיוק יומיים והרגשתי חסרת עונים ותלויה באחיות וכח עזר (ראויים לשבח ) של בית חולים רבמם מחלקה כירורגית א ) לכן אני חושבת שלהיות תלויוה באחיות בבית חולים לכאוב אחרי ניתוח ואפילו להקיא (!!!!!!) משהו כמו יומיים שלושה ואחרי זה לחזור לחיים של אנשים נורמאלים איפה שלא הכל אוכל - יש עוד דברים משמחים ומאשרים - זה לא כל כך נורא חוץ מזה - תאמינו לי - אני גם אמא לילד - ללדת זה הרבה יותר מפחיד ובלידה לא כל כך מתפנקים ובוחרים מנתח ומרדים המלצה שלי - תלכו על זה ואם כבר ללכת על זה אז ד"ר מחג'נה ממש מומלץ - מנתח בחסד (כל הצילומים אחרי ניתוח כל הבדיקות הוכיחו את המקצויות שלו) צוות ברבמ"ם מצויין-- מומלץ עד כמה שניתן להמליץ על ניתוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו