ניתוח שרוול אצל ד"ר מחג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול אצל ד"ר מחג'נה
    נטע
    29/01/2009

חזרתי הבית אחרי 4 ימים בבית חולים אין כאבים כל הצילומים ובדיקות תקינות לגמרי - בעיניי בזכות המנתח המקצועי ובן אדם מקסים אני אישית חושבת שעדיף לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי גדול (עברתי ברמב"ם- וזה הוכיח את עצמו) צוות המחלקה מעולה - אחיות מדהימות נכון לעכשיו הרגשה טובה אין כאבים ויומיים אחרי ניתוח כבר יכולתי להגיד "לא נורא בכלל" לאישה שעברה לידה ניתוח הזה ממש "לא נורא " לפני לידה תקינה לא בוחרים מנתח ומרדים ותאמינו לי - לידה ללא אפידורל - זה מה שאני עברתי - הרבה יותר קשה וכואבת ד"ר מחג'נה - המון תודה ולכבוד לי היה ללחוץ את ידך המצילה חיים! אם מישהו כאן הולך לעבור ניתוח - תתיעצו עם שולה זק ועם ד'ר מחג'נה - מתברר שכל היעוץ שלהם היה נכון ותורם המון!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

שולה זק
    29/01/2009

מברוק נטע
    ולאחר ירידה במשקל תרגישי בכלל מעולה.
    שמחה בשמחתך
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה נטע

פרופ` אחמד מחג`נה
    30/01/2009

שמחתי מאוד לעזור
    דר מחאגנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו