בירור לגבי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי ניתוח
    נלי
    31/01/2009

שלום אני חדשה פה וברצוני לדעת - אם הBMI שלוי 38 האם יש סיכוי להגיע לניתוח? גובהי 175 ומשקלי 116 קג.ואחרי לידה מאוד השמנתי ולא מצליחה לרדת- תמיד היתי ילדה שמנה ועכשיו אני בשיא. כבר עשיתי דיאטות, ספורט וכו' ולא מצליחה, הכולסטרול עולה וגם השומנים בדם ,הרגליים כואבות ואני ממש מדוכאת- לא רוצה לצאת לשום מקום כלהזמן בבית. האם גם אם רופא משפחה לא ימליץ על הניתוח יש אפשרות להגיע לניתוח זה? אשמח לקבל תשובה. יום נעים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור לגבי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים

שולה זק
    31/01/2009

שלום נלי. הקריטריונים לניתוח הם BMI 35 - 40 עם מחלות נילוות. את עם BMI 38 ואם יש לך כולסטרול ושומנים בדם, את יכולה לגשת לרופא כירוג בריאטרי ולהתייעץ איתו. אם את עומדת בקריטריונים ורופא כירורג ימליץ, את ניגשת עם רשימת הבדיקות הנדרשת, לרופא המשפחה ומתחילה בתהליך.
    אם את גרה באזור חיפה את יכולה לתאם עם דר' מחאג'נה מבית חולים רמב"ם והוא ישמח לעזור.
    בברכה,
    שולה זק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נלי
    01/02/2009

בוקר טוב קודם כל המון תודה על התשובה המהירה, איך אפשר לקבוע פגישה לדר' מחג'נה? ושוב המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תור לדר' מחאג'נה

שולה זק
    01/02/2009

בוקר טוב נלי
    הנייד של דר' מחאג'נה הוא 050-2063521
    שבוע טוב ובהצלחה
    שולה זק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו