מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למנותחי השרוול, התנהלות לאחר ניתוח?שגיא01/02/2009
שלום אני מתלבט בניתוח שרוול . אני לאחר ניתוח טבעת, אני לא יודע אם הוא כשל או לא פשוט או שאני יכול לאכול הכל ובכל כמות או שאני לא יכול לשתות אפילו אין באמצע- הגעתי למצב שאני "דוחף" אוכל בכוח ולאחר מאמץ הוא עובר את הטבעת.....(לאחר המעבר שניים הראשונים השאר יורד חלק.....)... מן הסתם לא ירדתי במשקל.... הבעיה שלי היא לא מתוקים אלא כמויות גדולות של אוכל- הבנתי ששרוול בניגוד לטבעת מוריד את הורמון הרעב- אז אני מתאר לעצמי שיכול להיות שהניתוח יתאים לי- אני פוחד רק מההשלכות של אכילה מעל לתכולת הקיבה החדשה כלומר אם אני אנסה לאכול יותר מהמומלץ.....? מה הסיכונים והאים מישהו היה במצבי??? תודה מראש שגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח נוסף
שולה זק01/02/2009שלום שגיא
לא ציינת מתי עברת ניתוח טבעת
איזה סוג טבעת
אשמח לעזור ככל האפשר
תוכל ליצור עימי קשר
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתו שלשגיא
עדה21/02/2009שולה שלום נשאלות שאלות מעניינות את הנוגעים בדבר ודומיהם וחבל שאת מפנה להתקשרות אישית ולא עונה בפורום מה שיכול לשרת את שאר המתעניינים כדוגמתי. אשמח לקרוא את תשובתך לאותו שגיא. אני גם מיועדת לניתוח שרוול ותשובות אלו הן חלק ארי מתהיותיי. תודה על שיתוף הפעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לעניין
שולה זק21/02/2009שלום עדה
שגיא עבר ניתוח טבעת ומתלבט עכשיו עם ניתוח שרוול, כאשר הטבעת עדיין בגופוו ואינו יודע מה המצב ולמה כשל.
אני חושבת שיש להתייעץ עם רופא ולדעת לאשורו את המצב ולא להתלבט על גבי פורום בלי בדיקות וחוות דעת מקצועית.. וזו הסיבה שביקשתי שיצור קשר, להבין יותר את המצב ולהפנותו לגורם המתאים..
לא כל דבר אפשר לענות ספציפי בפורום ורצוי לדבר אישית, לכן אני נותנת את מספר הטלפון וניתן לעשות בו שימוש בכל עת.
אשמח בכל עת להיות לעזר
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיכה של טבעת לשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה22/02/2009שגיא שלום
לפי התיאור שלך יש כשלון של הטבעת לגרום לך לרדת במשקל. מאחר ואינך אוכל ממתקים אז ניתוח שרוול יכול לענות על הדרישות שלך. היתרון של שרוול כמו שהזכרת, רמות נמוכות של הורמון הרעב וכך הדרישה שלך "בכוח" לאכול יורדת.
אתה צריך להבין שהתהליך הזה אינו נגמר בניתוח אלא רק מתחיל בזה. הניתוח הינו הצעד הראשון והחשוב לעזור לך לסגל לעצמך אורח חיים והרגלי אכילה שונים וטובים יותר.
מאוד חשוב מעקב של המנתח ושל הדיאטאנית לאחר הניתוח.לפי נסיוני חולים אשר נכשלה אצלם הטבעת והפכו לשרוול נהנו מהפעולה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)