למנותחי השרוול, התנהלות לאחר ניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למנותחי השרוול, התנהלות לאחר ניתוח?
    שגיא
    01/02/2009

שלום אני מתלבט בניתוח שרוול . אני לאחר ניתוח טבעת, אני לא יודע אם הוא כשל או לא פשוט או שאני יכול לאכול הכל ובכל כמות או שאני לא יכול לשתות אפילו אין באמצע- הגעתי למצב שאני "דוחף" אוכל בכוח ולאחר מאמץ הוא עובר את הטבעת.....(לאחר המעבר שניים הראשונים השאר יורד חלק.....)... מן הסתם לא ירדתי במשקל.... הבעיה שלי היא לא מתוקים אלא כמויות גדולות של אוכל- הבנתי ששרוול בניגוד לטבעת מוריד את הורמון הרעב- אז אני מתאר לעצמי שיכול להיות שהניתוח יתאים לי- אני פוחד רק מההשלכות של אכילה מעל לתכולת הקיבה החדשה כלומר אם אני אנסה לאכול יותר מהמומלץ.....? מה הסיכונים והאים מישהו היה במצבי??? תודה מראש שגיא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח נוסף

שולה זק
    01/02/2009

שלום שגיא
    לא ציינת מתי עברת ניתוח טבעת
    איזה סוג טבעת
    אשמח לעזור ככל האפשר
    תוכל ליצור עימי קשר
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתו שלשגיא

עדה
    21/02/2009

שולה שלום נשאלות שאלות מעניינות את הנוגעים בדבר ודומיהם וחבל שאת מפנה להתקשרות אישית ולא עונה בפורום מה שיכול לשרת את שאר המתעניינים כדוגמתי. אשמח לקרוא את תשובתך לאותו שגיא. אני גם מיועדת לניתוח שרוול ותשובות אלו הן חלק ארי מתהיותיי. תודה על שיתוף הפעולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לעניין

שולה זק
    21/02/2009

שלום עדה
    שגיא עבר ניתוח טבעת ומתלבט עכשיו עם ניתוח שרוול, כאשר הטבעת עדיין בגופוו ואינו יודע מה המצב ולמה כשל.
    אני חושבת שיש להתייעץ עם רופא ולדעת לאשורו את המצב ולא להתלבט על גבי פורום בלי בדיקות וחוות דעת מקצועית.. וזו הסיבה שביקשתי שיצור קשר, להבין יותר את המצב ולהפנותו לגורם המתאים..
    לא כל דבר אפשר לענות ספציפי בפורום ורצוי לדבר אישית, לכן אני נותנת את מספר הטלפון וניתן לעשות בו שימוש בכל עת.

אשמח בכל עת להיות לעזר
    שולה זק
    050-6233250

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפיכה של טבעת לשרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/02/2009

שגיא שלום
    לפי התיאור שלך יש כשלון של הטבעת לגרום לך לרדת במשקל. מאחר ואינך אוכל ממתקים אז ניתוח שרוול יכול לענות על הדרישות שלך. היתרון של שרוול כמו שהזכרת, רמות נמוכות של הורמון הרעב וכך הדרישה שלך "בכוח" לאכול יורדת.
    אתה צריך להבין שהתהליך הזה אינו נגמר בניתוח אלא רק מתחיל בזה. הניתוח הינו הצעד הראשון והחשוב לעזור לך לסגל לעצמך אורח חיים והרגלי אכילה שונים וטובים יותר.
    מאוד חשוב מעקב של המנתח ושל הדיאטאנית לאחר הניתוח.לפי נסיוני חולים אשר נכשלה אצלם הטבעת והפכו לשרוול נהנו מהפעולה
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו