מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוגי הניתוחיםאירמה04/02/2009
לפי הפורומים אני קוראת שהמון אנשים עוברים את ניתוח השרוול דוקא ... אני לא מבינה למה מאחר ואחוז הירידה בניתוח המעקף גבוהים יותר??? ובשרוול יש במשך הזמן התרחבות של השרוול שליפעמים מצריכה ניתוח נוסף !!!!!!!!!!! קונפליקט שלי נוסף : האם ה"עצלנות " שלי והידיעה שגם אם אגיע למשקל " הרצוי" אני עלולה להעלות שוב עם ריבית כי "קשה " לשמור על משקל יציב גוברת על ההחלטה להינתח עיניין שמבחינתי לא קל מאחר וניתוח כזה הוא פולשני ו"קבוע" שמן הסתם גורר אחריו "תוצאות" מסויימות ודרך התנהלות שונים . ( החלטה קשה בהחלט ). אני מבקשת מידע בעצם מאנשים שעברו ניתוח כזה , איך הם : מרגישים? מתנהלים?איזה ניתוח העדיפו ולמה? ועיקר : האם היו "עושים שוב " ניתוח כזה?? אשמח על כל תגובה אירמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
אירמה04/02/2009רוצה המלצות על ד"ר פייגין מתל השומר . מי נותח אצלה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות
שולה זק05/02/2009שלום אירמה
אין עוד מה להוסיף על הנאמר ע"י טליה.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)