סוגי הניתוחים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סוגי הניתוחים
    אירמה
    04/02/2009

לפי הפורומים אני קוראת שהמון אנשים עוברים את ניתוח השרוול דוקא ... אני לא מבינה למה מאחר ואחוז הירידה בניתוח המעקף גבוהים יותר??? ובשרוול יש במשך הזמן התרחבות של השרוול שליפעמים מצריכה ניתוח נוסף !!!!!!!!!!! קונפליקט שלי נוסף : האם ה"עצלנות " שלי והידיעה שגם אם אגיע למשקל " הרצוי" אני עלולה להעלות שוב עם ריבית כי "קשה " לשמור על משקל יציב גוברת על ההחלטה להינתח עיניין שמבחינתי לא קל מאחר וניתוח כזה הוא פולשני ו"קבוע" שמן הסתם גורר אחריו "תוצאות" מסויימות ודרך התנהלות שונים . ( החלטה קשה בהחלט ). אני מבקשת מידע בעצם מאנשים שעברו ניתוח כזה , איך הם : מרגישים? מתנהלים?איזה ניתוח העדיפו ולמה? ועיקר : האם היו "עושים שוב " ניתוח כזה?? אשמח על כל תגובה אירמה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוגי הניתוחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה

אירמה
    04/02/2009

רוצה המלצות על ד"ר פייגין מתל השומר . מי נותח אצלה ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות

שולה זק
    05/02/2009

שלום אירמה
    אין עוד מה להוסיף על הנאמר ע"י טליה.
    בהצלחה
    שולה זק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו