מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבה לסוגיושלומי24/02/2009
שלום לכולם
אני נכנסתי לאתר בפעם הראשונה, אשמח לקבל הכוונה ויעוץ בנושא ניתוח לקיצור קיבה. אני בן 45 גובה 192 משקל משוער 165 ק"ג עם בעית סכרת.
תודה ויום טוב
שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי קיבה
שולה זק24/02/2009שלום שלומי
היתה לנו שיחה ארוכה, אני מקווה שעזרתי.
תוכל להתקשר בכל עת ואשמח לעזור בהמשך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחי קיצור קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה26/02/2009שלומי שלום
בתחילת שנות התשעים ה- NIH החליט בקונסינסוס שהשמנה הינה המחלה של המאה הנוכחית. הוכח בעבודות מחקר רציניות שירידה במשקל לאחר דיאטות למיניהם תביא לעליה בחזרה ב- 95% מהמקרים. לעומתו הוכח שכירורגיה לסוגיה הינה הפתרון היחידי אשר גורם לירידה נאותה במשקל לזמן ארוך. יש כמה סוגים של כירורגיה החל בטבעת, שרוול ומעקף. כל פציינט מקבל את סוג הניתוח לפי ניתונים מסוימים. ידוע גם שב- 70% מהמקרים יש החלמה מלאה או שיפור במחלות הנלוות בגון סכרת, לחץ דם וכו...
חשוב מאוד לבצע את הניתוחים הללו במרכזים טובים וידועים.
באם תרצה להמשיך בתהליך אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ק אחמד מחדג'נה שלום רב
שלומי27/02/2009תודה רבה על ההתיחסות והמענה לכתיבתי בפורום. לשאלתך אני ממשיך בתהליך, שוחחתי טלפונית עים שולה זק הנפלאה שיעצה לי בנושא, והמליצה לי בגלל שאני גר באזור המרכז (פ"ת) לפנות לד"ק אניה פייגין והכן פניתי וקבעתי תור ל-10/04/09 (לא היה תור לתאריך מוקדם יותר) לפי מה שהבנתי כנראה אני אצטרך לעבור ניתוח מעקף. אשמח לקבל טיפים ועצות ושוב תודה על המענה וההתיחסות. יום טוב שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)