ניתוח קיצור קיבה לסוגיו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה לסוגיו
    שלומי
    24/02/2009

שלום לכולם

אני נכנסתי לאתר בפעם הראשונה, אשמח לקבל הכוונה ויעוץ בנושא ניתוח לקיצור קיבה. אני בן 45 גובה 192 משקל משוער 165 ק"ג עם בעית סכרת.
    תודה ויום טוב
    שלומי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה לסוגיו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוחי קיבה

שולה זק
    24/02/2009

שלום שלומי
    היתה לנו שיחה ארוכה, אני מקווה שעזרתי.
    תוכל להתקשר בכל עת ואשמח לעזור בהמשך
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחי קיצור קיבה

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/02/2009

שלומי שלום
    בתחילת שנות התשעים ה- NIH החליט בקונסינסוס שהשמנה הינה המחלה של המאה הנוכחית. הוכח בעבודות מחקר רציניות שירידה במשקל לאחר דיאטות למיניהם תביא לעליה בחזרה ב- 95% מהמקרים. לעומתו הוכח שכירורגיה לסוגיה הינה הפתרון היחידי אשר גורם לירידה נאותה במשקל לזמן ארוך. יש כמה סוגים של כירורגיה החל בטבעת, שרוול ומעקף. כל פציינט מקבל את סוג הניתוח לפי ניתונים מסוימים. ידוע גם שב- 70% מהמקרים יש החלמה מלאה או שיפור במחלות הנלוות בגון סכרת, לחץ דם וכו...
    חשוב מאוד לבצע את הניתוחים הללו במרכזים טובים וידועים.
    באם תרצה להמשיך בתהליך אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ק אחמד מחדג'נה שלום רב

שלומי
    27/02/2009

תודה רבה על ההתיחסות והמענה לכתיבתי בפורום. לשאלתך אני ממשיך בתהליך, שוחחתי טלפונית עים שולה זק הנפלאה שיעצה לי בנושא, והמליצה לי בגלל שאני גר באזור המרכז (פ"ת) לפנות לד"ק אניה פייגין והכן פניתי וקבעתי תור ל-10/04/09 (לא היה תור לתאריך מוקדם יותר) לפי מה שהבנתי כנראה אני אצטרך לעבור ניתוח מעקף. אשמח לקבל טיפים ועצות ושוב תודה על המענה וההתיחסות. יום טוב שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו