חולה לב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חולה לב
    דייב
    05/08/2007

אני שמן נורא (140 על 1.75). התייאשתי מהדיאטות ואני רוצה לעשות ניתוח לקיבה שלי כי נראה לי שזה הסיכוי האחרון שלי. הבעיה שיה אשאני חולה לב ואני פחודת שהניתוח הזה הירוג אותי. מה הדגרת סיכון של הניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה לב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה בנוכחות מחלת לב

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/08/2007

ניתוחי קיצור קיבה נועדו בנוסף לחולים עם סיכון גבוה ע"מ להקל במחלות שחלקם נגרמות מהשמנת יתר חולנית. לפני הניתוח מרדים בכיר נפגש עם החולה ומעריך את רמת הסיכון בניתוח לעומת התועלת מהניתוח. ולפי התוצאות יוחלט באם אפשר לבצע את הניתוח.
    תוכל לפרט יותר על מצבך וליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני

[email protected]

אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להציל את הלב

שולה זק
    05/08/2007

שלום דייב
    השומן הורג את הלב. אני הייתי לאחר התקף לב ובלון כשעברתי את הניתוח להצרת קיבה ולאחר שהורדתי במשקל אני בריאה והלב מתפקד כראוי.
    רצוי שתיגש לרופא המטפל שיפנה אותך לרופא כירורג בריאטרי שיבדוק אותך ויחד תחליטו על דרך הטיפול המתאימה לך.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו