רפיון עור לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רפיון עור לאחר ניתוח
    מיכאלה
    11/03/2009

שלום לא מזמן יצאתי עם מישהו תקופה קצרה. ידעתי שהוא ירד הרבה במשקל כי היה לי ברור שמדובר בעור עודף ולא שומן. אחרי שקצת חקרתי אותו הוא הודה שעבר ניתוח קיצור קיבה. למה יש עודפים כאלו? מדובר במשהו ממש מחריד. כל הבטן והחזה כאילו נזלו למטה. הישבן מגיע עד אמצע הירך. כל אזור החלציים ואיבר המין גם ירדו משמעותית למטה. נראה כאילו הגוף של בחור צעיר בן 30 הזדקן בצורה קיצונית האם אפשר להפטר מזה ולמתוח את העור כך שיימתח חזרה למקומות הנכונים? האם אפשר ליצור חיטובים כלשהם אחרי קיצור קיבה? האם אפשר לתת לישבן למשל צורה אמיתית או ברגע שהאדם חי בהשמנת יתר הרבה שנים כבר אובד מבנה הגוף המקורי? עוד משהו - שמתי לב שכשאנחנו הולכים לאכול הוא הולך לשירותים פעמים תכופות. האם זה אומר שיש לו רפלקסי הקאה? האם הוא הולך מתוך אי נוחות כי האכילה מפריעה לו? הניתוח נעשה לפני כשלוש שנים. בבוקר הוא מכייח במשך חצי שעה ברציפות כאשר קולות הכיוח הם מאוד חזקים וכבדים - לא נשמעים כמו כיוח רגיל. אין לי מושג איזה סוג ניתוח הוא עבר. האם יש אפשרות להפטר מכל התופעות האלו? נראה לי כי הוא חי חיים מאוד לא קלים לאחר ההרזייה. עדיין הוא מראה דחפים לאכילת מתוקים. האם יש סיכוי שישמין בחזרה? נשארתי מאוד מוטרדת מהתקופה הזו. אנו עדיין ידידים ונראה לי שהוא ממש סובל אבל אי אפשר לדבר איתו. כל שאלה שעולה ממני גוררת לחץ וכעסים. תודה מיכאלה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפיון עור לאחר ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוחים לשחזור הגוף

שולה זק
    11/03/2009

ניתן לפנות לבית חולים איכילוב
    לד"ר בני מייליק
    מנהל השרות לכירורגיה פלסטית לאחר ירידת משקל
    המרכז הרפואי ת''א- איכילוב
    זימון תורים- 03-6974000
    אני בטוחה שניתן לעזור לחברך, אם אכן זה מפריע לו והוא מעוניין.
    באתר עמותת משקל בריא ניתן להתעדכן בפרטים בנוגע לפלסטיקה לאחר ירידה במשקל
    בברכה,
    שולה זק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו