אני מאד רוצה לעבור ניתוח שרוול אבל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני מאד רוצה לעבור ניתוח שרוול אבל
    דבי
    20/03/2009

אני חוששת בכלל לגשת לרופא המשפחה שלי מכיוון שהוא לא נוטה לכיוון הזה..אני חברה בקופ"ח מכבי . בת 40 + 2 חד הורית שסובלת מעודף משקל ה bmi שלי הוא 41 אני ממש חושבת על זה המון זמן. רציתי לדעת איזה עלויות כרוכות בזה כמה זמן נשארים בבית חולים ומתי אפשר לחזור לעבודה? תודה דבי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע

שולה זק
    20/03/2009

שלום דבי
    ניתוחי קיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    עם הנתונים שציינת את עומדת בקריטריונים והניתוח הוא ללא עלות כספית.
    פני לקופה שלך ובקשי הפניה לרופא כירורג בריאטרי המתמחה בניתוחים אלו.הניתוחים הם לה פריסקופיים (ללא פתיחת בטן) האישפוז כרוך בכמה ימים (תלוי בסוג הניתוח). ההחלמה היא מאוד אינדיבידואלית.
    אשמח להיות לך לעזר בכל זמן.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תהססי

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/03/2009

עם הרצון הרב שלך והאנדקציה הרפואית אין לך מה להסס. אשמח להיות לך לעזר. אני עובד עם מכבי תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו