מתלבטת לגבי ניתוח שרוול או טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגבי ניתוח שרוול או טבעת
    מאמי
    05/04/2009

אשמח לעזרה והכוונה לגבי בחירת ניתוח שרוול או טבעת מה כדי למי יש יותר פלוסים ה-BMI שלי גבוה ואיכות החיים שלי מאוד ירודה , כבר עשתי כל כך הרבה דיאטות והייתי בקבוצות תמיכה ושום דבר לא עוזר , נראה לי שהפתרון היחידי הוא ניתוח, השאלה איזה , והאם גם ה"גו'ק" של הרעב נעלם לאחר הניתוח ,תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/04/2009

את כבר ציינת שאיכות החיים שלך מאוד ירודה בנוסף אני יכול להוסיף שהשמנה הינה מחלה וגורמת להרבה מחלות.
    אין לך מה להתלבט לגבי הניתוח. הניתוח הינו הפתרון היחידי שגורם לירידה במשקל לטווח הארוך. אם זה שרוול או טבעת זה כבר כסף קטן בסיפור ויחד עם המנתח תוכלו להגיע לפתרון
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, קראתי את מה שכתבת..

נ
    06/04/2009

ובכן... אני יודעת שזאת מעין פרסומת אבל לא ממש....
    יש תוכנית אוכל מדהימה (אני משתתפת בה). קוראים לה "גדולות" בהנהלתו של ד"ר קיציס, קרדיולוג באיכילוב - התוכנית כוללת ספורט, משחקות כדורגל בהפוך על הפוך בכייף שלא ניתן לתאר, יש אוכל בעיקר בלי קמח וסוכר ומה שהכי חשוב קבוצה טיפולית עם פסיכולוגית. בתחילת מאי מוקמת קבוצה חדשה. ....ממש מומלץ.
    בעיקר הקבוצה הטיפולית עושה את ההבדל כי לא מדובר ב"תמיכה" אלה בעבודה אמיתית
    יש אתר בנט ...לא זוכרת - קוראים לזה "גדולות". חפשי
    אם את רוצה את יכולה להתקשר אלי 054-2266768
    נינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו