עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    להיוולדמחדש
    14/04/2009

אני שנתיים אחרי ניתוח טבעת, הפורט שלי נמצא ליד הטבור בצד שמאל. טבעת פתוחה לגמרי. עכשיו....אני בהריון בפעם הראשונה כרגע אני בחודש שלישי והכל כרגע אחלה. אבל אתמול הייתי אצל רופאת הנשים והיא מאוד הפחידה אותי. היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אפנה לכירורג ואשאל אותו לגבי הניתוח, ראיתי שירשורים רבים בנושא ולפי מה שהבנתי אין שום בעיה לעבור הריון עם הטבעת , אבל הרופאת נשים אמרה לי שבגלל שהפורט שלי ממוקם ליד הטבור , אז ברגע שהשבועות של הריון התקדמו והרחם שלי יעבור מעל הטבור קיים סיכון שזה ידחוף את הפורט ממקומו ואולי זה אפילו מסוכן. עכשיו אני יודעת שהיא רופאת נשים והיא לא ממש מבינה בניתוחי טבעת , אז אני פונה אליך... ודבר נוסף מסיבות כאלה ואחרות לא ממש "בא" לי לפנות אל הרופא שעשה לי את הניתוח, בבקשה תעזור לי כי אני פשוט מבולבלת/מפוחדת מהמצב הזה. לקח לי המון זמן להשיג את ההריון הזה ולא מוכנה בשום מצב שמשהו יסכן את זה. תודה וחג שמח

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פניה לרופא

שולה זק
    14/04/2009

שלום לך
    לא ציינת את מקום מגורייך.
    תפני לדר' מחג'נה ואני מקווה שיוכל לעזור לך 050-2063521
    אם את מעוניינת אוכל להפנותך לשתי נשים שהרו לאחר ניתוח. אחת ניתוח טבעת - ילדה לפני חודש והשניה ניתוח שרוול. שלחי את הדוא"ל שלך באתר העמותה ואתן לך את הטלפונים שלהן.
    www.mishkal-b.co.il
    בברכה
    שולה זק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

שלומי
    16/04/2009

שולה שלום רב
    ליפניי כחודשיים שוחחנו בטלפון וגם כתבתי באתר לגבי ניתוח, המלצת לי על ד"ק אניה פייגין ושבוע שעבר לאחר המתנה של חודש וחצי לתור פגשתי אותה.
    בסופה של שיחה והסברים החלטנו במשותף שהניתוח שאני העבור הוא ניתוח שרוול (קבענו כבר תאריך: ל-31/05/09 באסותה) וכאת אני מתחיל את שלב הבדיקות הנדרשות לפני הניתוח כוללפגישה עים דיאטנית.
    בקשתי ממך ומיתר הכותבים בפורום, אינפורמציה כללית על הניתוח ,לאחר הניתוח, תזונה, אשמח בעיקר לקבל פידבק ממנותחים שכבר תקופה לאחר הניתוח

תודה ויום טוב לכולם
    שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל דאגה

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/04/2009

קודם כל שיהיה לך במזל טוב
    אל תפחדי. היו לי כמה שנכנסו להריון בלי בעיה והסיבה שהצינור בפנים הוא ארוך ומתיחה שלו לא תגרום לכלום. אז אני מאמין שלא תהיה אצלך בעיה. אם במהלך ההריון תרגישי אי נוחות או תלונה כלשהי ובמצבים קיצוניים ניתן לנתק את הצינור מהפורט בפעולה קלה בהרדמה מקומית.
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו