קיצור קיבה למרות שלא עומד בתנאים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה למרות שלא עומד בתנאים
    עודד
    18/04/2009

שלום,
    משקלי 107 וגובהי 177 (זכר), מבדיקה שערכתי במחשבון, נראה כי אני לא עומד בקריטריונים לקיצור קיבה, האם בכל זאת ניתן לבצע את הניתוח , מאחר ומדובר בנתונים שהם גבוליים ?
    האם ניתן לבצע את הניתוח לא בסבסוד קופ"ח?
    מהו סדר גודל העליות לניתוח כזה , לערך?
    בהנחה וניתן תוך כמה זמן ניתן להתחיל בתהליך ומה הוא מצריך?
    תודה רבה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים

שולה זק
    19/04/2009

שלום לך
    אתה אכן גבולי BMI 34.1. לא ציינת אם יש לך מחלות נלוות כמו לחץ דם, סוכרת, כולסטרול וכו'.
    העלויות לניתוחים הנ"ל - גבוהות מאוד.
    האם ניסית להתייעץ עם דיאטנית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב פעילות גופית תרד במשקל. או לחילופין להירדם לקבוצת תמיכה כמו שומרי משקל, דיאטה קלאב וכד'.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודד

עודד
    19/04/2009

שלום,
    ראשית תודה על התגובה המהירה.
    למרבה הצער, ניסיתי את כל השיטות הקיימות בשוק , זה בסופו של יום לא צלח שכן אני עולה ויורד במשקל.
    לגבי מחלות , בשלב זה לשימחתי אינני סובל ממחלות לב אך, נתוני הסכרת שלי גבוליים ובמשפחתי יש עבר גדול של חולי סכרת וחולי לב שבדרך כלל מתעוררים בגיל מאוחר יותר (כעט גילי 28), לאור הנתונים שהצגתי בפניך , מה דרך הפעולה שההית ממליצה לי לנקוט?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחליט...לעשות

שולה זק
    20/04/2009

ושוב שלום עודד
    הייתי ממליצה לך להחליט לעשות!!! לאמץ את המשפט "תוצאות - ולא תרוצים".
    אני בטוחה שאתה מסוגל להחליט לדאוג לעצמך ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים שכמובן יביאו לירידה במשקל ושמירה לטווח ארוך.
    אתה בחור צעיר ובריא ועם הכוונה מקצועית אני משוכנעת שתגיע לתוצאות הרצויות וגם תוכיח לעצמך שאתה יכול ומסוגל.
    תוכל לצלצל אלי ואנסה לעזור בהכוונה ובעידוד.
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו