לדוקטור מחג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדוקטור מחג'נה
    מירית
    20/04/2009

הי !
    השבוע יש לי ולהוריי פגישה בבית החולים איתך ורציתי לדעת רק דבר אחד לפני הBMI שלי אני צריכה ניתוח בדחיפות אני שוקלת 119 בגובה של כ- מטר 61 אני מרגישה ממש רע בת 17 ומאוד רוצה לעבור את הניתוח החודש, לצערי נוכחתי לדעת שיש סיכוי שיתנו לי תור גם לעוד חצי שנה אבל יש לי פחד שאני ימשיך להשמין כי אני לא מצליחה לעצור את זה אז הייתי רוצה לדעת אם במקרה שלי חורגים ועושים העדפה לאדם שהמצב שלו כבר בסיכון חיים כי לפי המצב הנוכחי שלי היום אני מרגישה שאני בסיכון חיים רציני כל נשימה שאני נושמת זה כמו נשימות קצובות שכל רגע יכולות להגמר הייתי רוצה תשובה אם אפשר בהקדם האפשרי אפילו לפני הפגישה תודה רבה לך מירית.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטור מחג'נה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירית....

קארין ותומר
    20/04/2009

את בידיים הנכונות ד"ר מחאגנה הוא מלאך שידאג ויטפל בך בצורה הכי נכונה והכי מהירה. מנסיון שלי לא ממתינים אצלו חצי שנה.אלא מעט מאוד זמן. שיהיה לך בהצלחה ותלכי לניתוח באמונה שלמה ותדעי שאת בידיים בטוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירית שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/04/2009

אל תדאגי. יהיה בסדר
    מאחר ואני מנתח אחר צהריים בקיצור תורים לא תהיה בעיה והניתוח יהיה בהקדם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו