מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ריפלוקס?רונית קרמרמן20/04/2009
אני שנתיים אחרי ניתוח טבעת,ירדתי 58 ק"ג,בזמן האחרון אני לא יכולה לאכול בלילה ואף לא לשתות,אם שתיתי או אכלתי אני מתעוררת באמצע הלילה והכל עולה ואני לא נרגעת עד שאני מקיאה, המדובר אפילו במעט מים כרבע כוס,אני משתתפת בשעורי ספורט בערב ולאחריהם אינני יכולה לשתות,כי אם אני שותה אני לא ישנה,הדבר הביא אותי מספר פעמים להתיבשות ,כלקח מן המצב אני מקפידה על הרבה שתיה במשך היוםץהאם זו תופעת לוואי של הניתוח?אני בחודשים האחרונים אוכלת מעט מאד למרות שהסגירה השניה והאחרונה שעשיתי הייתה לפני שנה וחצי אני סגורה בערך כ5 .מהי המלצתך?
האם לחכות לתור בעוד חודש או לפנות בדחיפות?
תודה רונית קרמרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בריפלוסק
שולה זק20/04/2009שלום רונית
עליך לפנות לרופא המנתח. לעשות צילום ושט/קיבה ולנסות לאתר את הסיבה לריפלוקס. רק לאחר צילום אפשר יהיה לדעת מה הסיבה. האם הטבעת סגורה מידי האם יש תזוזה או יש צורך בטיפול תרופתי (לוסק).
רצוי לא לחכות עוד חודש וחצי אלא לעשות בהקדם את הצילום.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית קרמרמן22/04/2009תודה על תשובתך נערת את עיני ומחר יש לי תור בבית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס
גנית24/04/2009שולה שלום,
שמי גנית, אני נמצאת כשנה וחצי לאחר ניתוח טבעת אני סגורה כ- 5 CC וירדתי רק 16 ק"ג .
אני אחרי חודשיים אחרי לידה. בזמן האחרון אני סובלת מריפלוקס . אני לא מסוגלת ללכת לישון אם שתיתי כשעתיים בסמוך לשינה -מתחילים לי צרבות חריפות וואף הקאות מרובות.
ניגשתי לבית החולים ב21/4 והם פתחו לי מיד כ2 CC לאחר שביצעו לי שיקוף ומיד הרגשתי טוב יותר.נאמר לי כי הטבעת החליקה מעט.נלחצתי אבל ישנתי כרגיל בלילה ובלי שום בעיה.
בסיום הטיפול במיון הכירורגי הם הפנו אותי לפגישה עם הרופא הכירורג שביצע לי את הניתוח(ד"ר אבנת) ל-23/4.
הרופא ביצע צילום ושט/שיקוף במכון רנטגן ואמר כי הכל בסדר - אין שום בעיה עם הטבעת והוא לא מבין מדוע הם פתחו אותה בכלל. שמחתי מאוד ואף הוא סגר לי את ה-2CC מחדש.
כעת שוב אני לא יכולה לישון כל האוכל עולה לי . מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)