מעוניינת ביעוץ והכוונה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעוניינת ביעוץ והכוונה
    מליה
    26/04/2009

שלום לכל יודעי הדבר...
    ביום ראשון 19.4 עברתי ניתוח טבעת בשע"צ אצל ד"ר רם שפירא הניתוח היה קשה וארוך כי היו לי הדבקויות מניתוח SRVG שעברתי לפני 18 שנה.
    עבר ואני מתאוששת בסדר
    עד יום חמישי שתיתי רק נוזלים כאשר מיום שלישי הייתי מאד רעבה אך כך עשיתי, ביום חמישי התחלתי לאכול ואז הבנתי שאני יכולה לאכול...
    עוד לא הקאתי ואני חייבת לאמר שאני דיי יכולה להכיל ולאכול.
    א. האם יש מצב שהטבעת שלי פתוחה? א"כ איך ומתי סוגרים?
    ב. יכול להיות שהניתוח לא הצליח?
    אני לא אומרת שאני דופקת מנות אבל בהחלט אני מסיימת צלחת פירה, בשבת נשנשתי אמנם בזהירות תוך לעיסה טובה אך טעמתי מפה ומשם, כולל ביס מהחלה ברוטב, שזה היה לי ברור יוביל אותי להקאה ויציק לי מאד אך לא קרה הדבר. אז מה הולך פה????????????
    הכי חשוב לי לדעת איך סוגרים את הטבעת האם זאת התערבות כירורגית? זה כואב? נחים אח"כ?
    תודה על התשובות אנא ענו לי על כמה שיותר משאלותי...
    מליה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת ביעוץ והכוונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי????????????????????

מליה
    28/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכולת אכילה לאחר ניתוח קיבה

שולה זק
    30/04/2009

שלום מלי
    צר לי שלא קיבלת מענה, אך פנייתך לא נכנסה לאתר ורק עכשיו ראיתי אותה.
    ולגופו של עניין.
    לאחר ניתוח טבעת יש רופאים שמשאירים אותה פתוחה לגמרי ורק אחרי כחודש סוגרים, יש רופאים שעושים סגירה קלה (של 2 CC).
    אני מניחה שדר' שפירא הזמין אותך לביקורת. בעת הביקורת עושים צילום ושט קיבה וסוגרים את הטבעת ע"י הזרקת נוזל לפורט הנמצא אצלך מתחת לעור.
    הייתי ממליצה לצלצל לרופא שניתח אותך ולתאם עימו פגישה ולשאול אותו את כל השאלות הנוגעות לאופן האכילה/כמויות ופעילות גופנית.
    בברכה,
    שולה זק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו