יש לי המון שאלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש לי המון שאלות
    יעל
    17/05/2009

אני מועמדת לניתוח שרוול. הBMI שלי הוא 55 . אני גרה בגליל העליון האם מישהו יכול להמליץ לי על בי"ח צפת? יש שם מנהל מחלקה חדש בשם דר' וקסמן. מישהו יודע? מכיר?
    אשמח גם לדעת האם יש מרפאה שתומכת במנותח גם לאחר הניתוח? האם יש ליווי לגבי תזונה? מצב נפשי? האם זה קיים או שהפורומים הם האלטרנטיבה הקיימת.
    העובדה שניתוח שרוול הוא ניתוח חדש יחסית(5 שנים) מה ההשלכות שלו לטווח הרחוק? האם ירידה דרסטית במשקל לא גורמת לזעזוע של הגוף? האם לא נוצרות בעיות אחרות?
    אשמח למענה מקצועי, וחברי
    תודה איילת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי המון שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בי"ח צפת

שולה זק
    17/05/2009

שלום איילת
    בבית חולים צפת פתחו מרפאה רב תחומית להשמנת יתר.
    תוכלי לקבל שם יעוץ של תזונאית ומעקב הרופא המנתח.
    הירידה במשקל היא אמנם מהירה אך מבוקרת ואם תקפידי על ביקורים קבועים אצל הדיאטנית, בטוחני שתצליחי לרדת במשקל ולשמור על איזון כל המערכות.האם היית כבר בפגישה עם דר' וקסמן?
    האם יש לך כבר תאריך לניתוח?
    אשמח לענות לכל שאלותיך בכל עת
    בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות

יעל
    17/05/2009

תודה על התגובה. כן הייתי בבי"ח צפת. הבנתי שהתחום די חדש שם מס' חודשים בלבד ניתוחי שרוול, ולכן הדילמה שלי. האם לא כדאי לי לפנות לרופא שיש לו ניסיון עשיר בתחום, למרות שזה יהיה בבית חולים שרחוק מהבית שלי. מה יהיה בהמשך המעקב? אם חלילה יש בעיה דחופה למי פונים?
    רציתי לשמוע האם מישהו מכיר את דר' איגור וקסמן, האם הוא ניתח מישהו מהפורום אשמח לקבל חוות דעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו