מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עזרה למיואשתשרון18/05/2009
שמי שרון והייתי רוצה שתעזרי לי אני כרגע 180 במישקל של 110 קילו הBMI שלי הוא 34 .אני דיי מתעייפת בהליכות ועליה במדרגות יש לי כאבי רגליים וגב, אני לא מפסיקה לאכול במיוחד מתוקים .אני בדיכאון נוראי מאז עלתי במישקל .לפני כשבע חודשים ילדתי את בני ומאז הלידה התאבון רק התגבר, אני רווקה ומאוד מעוניינת להכיר בחור רק שזה בלתי אפשרי במצבי אני אישה גדולה אך כמובן גם שמנה הייתי רוצה שתיעצי מה לעשות אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח לקיצור קיבה הניקרא "שרוול" שמעתי על ד",ר פייגן האם היא טובה ? האם היא תאשר לי ניתוח? אני כל כך מפחדת בגלל בני הייתי רוצה לעבור הכל בשלום ולהישאר בריאה בשביל בני.ניסיתי את כל הדיאטה שקיימת על הפלנטה אבל אני ניכשלת כל פעם מחדש נמאס מהחיים האלה שלא מובילים אותי להיות אישה רזה אנא תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין אני לי - מי לי?
שולה זק18/05/2009שלום שרון,
אני מבינה את מצוקתך.
החליטי ברגע זה על נוסחה "תוצאות ולא תירוצים".
את האדם היחיד שיכול לעזור לך - להיות החלטית ונחושה לשנות אורח חיים והרגלי אכילה.
עם BMI 34 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.
אני ממליצה להרשם לאחת מקבוצות התמיכה כמו דיאטה קלאב, שומרי משקל, חלי ממן וכו', קבוצות הנותנות מענה להפרעות אכילה ותמיכה להתמודד ולהגיע להישגים של ירידה במשקל ולשמר הישגים אלו לאורך זמן.
בהצלחה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)