עזרה למיואשת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה למיואשת
    שרון
    18/05/2009

שמי שרון והייתי רוצה שתעזרי לי אני כרגע 180 במישקל של 110 קילו הBMI שלי הוא 34 .אני דיי מתעייפת בהליכות ועליה במדרגות יש לי כאבי רגליים וגב, אני לא מפסיקה לאכול במיוחד מתוקים .אני בדיכאון נוראי מאז עלתי במישקל .לפני כשבע חודשים ילדתי את בני ומאז הלידה התאבון רק התגבר, אני רווקה ומאוד מעוניינת להכיר בחור רק שזה בלתי אפשרי במצבי אני אישה גדולה אך כמובן גם שמנה הייתי רוצה שתיעצי מה לעשות אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח לקיצור קיבה הניקרא "שרוול" שמעתי על ד",ר פייגן האם היא טובה ? האם היא תאשר לי ניתוח? אני כל כך מפחדת בגלל בני הייתי רוצה לעבור הכל בשלום ולהישאר בריאה בשביל בני.ניסיתי את כל הדיאטה שקיימת על הפלנטה אבל אני ניכשלת כל פעם מחדש נמאס מהחיים האלה שלא מובילים אותי להיות אישה רזה אנא תעזרי לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה למיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אין אני לי - מי לי?

שולה זק
    18/05/2009

שלום שרון,
    אני מבינה את מצוקתך.
    החליטי ברגע זה על נוסחה "תוצאות ולא תירוצים".
    את האדם היחיד שיכול לעזור לך - להיות החלטית ונחושה לשנות אורח חיים והרגלי אכילה.
    עם BMI 34 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.
    אני ממליצה להרשם לאחת מקבוצות התמיכה כמו דיאטה קלאב, שומרי משקל, חלי ממן וכו', קבוצות הנותנות מענה להפרעות אכילה ותמיכה להתמודד ולהגיע להישגים של ירידה במשקל ולשמר הישגים אלו לאורך זמן.
    בהצלחה,
    שולה זק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו