מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול בצפתיעל18/05/2009
האם מישהו מהפורום עבר ניתוח אצל דר איגור וקסמן מבית חולים צפת?
איך המחלקה? איך היה הניתוח? האם ממליצים?
יש לי תאריך לניתוח וכולם מפחידים אותי שבי"ח צפת לא ממש מקצועים.
בבקשה תייעצו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חולים צפת
שולה זק18/05/2009בית חולים צפת והמחלקה הכירורגית עומדים בכל הסטנדרטים של בית חולים וכל שבוע נערכים בין 1-2 ניתוחי קיצור קיבה.
אם את מעוניינת אוכל לתת לך את הנייד של דר' וקסמן ותבקשי לערוך סיור במחלקה ולדבר עם מטופלים.
בית חולים ואו רופא הם לא מותג שצריך לעשות להם מסע פרסום ויחצנות.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול בצפת
א.י05/07/2009אני עברתי לפני שבועיים ניתוח שרוול בצפת ואני מטבריה גם אני חששתי לגביי צפת אבל אין מילים צוות מעולה ומנתח אלוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי א .י.
נטלי14/07/2009קראתי את תגובתך לגבי ד''ר וקסמן מצפת.
האמת שמאוד הרגעת אותי אני מקווה שאת מרגישה טוב אחרי הניתוח.
התורים לד''ר גירון בטבריה פשוט ארוכים בטירוף {רק בינואר}.
יש לי אפשרות לעבור את הניתוח בצפת כבר החודש הקרוב אבל אני בחששות ובחרדות.
אודה לך אם תעודדי אותי כי אני מפחדת מאוד בעיקר בשל העובדה שאני אם חד הורית לילד בן שנה ו3 חודשים,ואם אחליט לנותח בצפת זה אומר להתרחק ממנו לפחות שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר איגור וקסמן הוא מנתח מדהים!
מנוחת מרוצה19/11/2009עברתי אצלו ניתוח לקיצור קיבה לא מזמן בבית חולים זיו בצפת,הוא מנתח וותיק בתחום וחוץ מזה הוא בן אדם מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבי"ח צפת
שולה זק16/07/2009שלום יעל
אני חושבת שמסעי הפחדות על בתי חולים ורופאים עברו זמנם.
בי"ח צפת יש לו מערך רב תחומי מעולה לליווי מטופלים ומנותחי קיבה, לפני הניתוח ואחריו.
דר' וקסמן מנהל המחלקה, הינו מנתח בכיר ויחד עם דר' דושקובסקי מבצעים מידי שבוע
ניתוחים בתחום הבריאטרי.
תוכלי לצלצל לדר' וקסמן ולבקש סיור במחלקה וכן מפגש עם מטופלים שם לאחר ניתח.
תוכלי בכל עת לצלצל אלי ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)