ניתוח טבעת בבתי חולים ממשלתים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת בבתי חולים ממשלתים
    אור
    18/05/2009

האם ניתן להתנתח (טבעת ) דרך בית חולים ממשלתי כמו איכלוב וכ"ו

והאם זמן ההמתנה סביר או כמו אצל ד"ר אבינוח לעוד חצי שנה

בקיצור אני בקפת חולים מכבי BMI עומדת בקריטריונים ורוצה להתנתח מהר

ולא לחכות תקופה ארוכה לניתוח

אשמח לקבל מענה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפנות לקופה

שולה זק
    18/05/2009

עליך לפנות לקופה בה את חברה ולבקש הפניה לבית חולים איתו יש להם הסכם ועל פי הרשימה תבדקי מה מתאים לך.
    בברכה,
    שולה זק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קופות חולים

חיה
    19/05/2009

לצערנו, קופות החולים לא ממהרים לנדב אינפורמציה. כששאלתי במזכירות הקופה שלי (לאומית) אף אחד לא ידע להגיד לי במה מדובר ונאמר לי להגיש בקשה דרך רופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות נוספת

יעל
    19/05/2009

אני בקופת חולים מכבי ונותחתי לפני חודשיים אצל ד"ר אבינוח בבית חולים אסותא תמורת השתתפות עצמית של 800 ש"ח. מרגע שהיה לי את כל הבדיקות הרפואיות ועברתי את הוועדה של מרכז מלב"י, קיבלתי התחייבות ממכבי וקבעתי תור לניתוח תוך שבוע.
    בבתי החולים הציבוריים זמני ההמתנה מאוד ארוכים. תבדקי מה ההשתפות העצמית שלך אולי כדאי ללכת לבית חולים פרטי כדוגמת אסותא.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה בנושא הפניות

שולה זק
    19/05/2009

הקופות השונות במחוזות השונים חתומים על הסכמים עם בתי חולים ציבוריים ופרטיים.
    כל ניתוח או כל התערבות שיש לעבור בבית חולים - מקבל קוד. ולפי הקוד כך העלות וההתחייבות.
    אני מניחה שאת יודעת לאיזה בית חולים או מוסד פרטי את יכולה לקבל התחייבות אם את צריכה בדיקה, צילום, או מרפאת חוץ.
    לגבי ניתוח קיצור קיבה, את צריכה לפנות לרופא המטפל שיכתוב לך הפניה, בהתאם להמלצת המנתח. לשם קבלת ההתחייבות.
    אגב קיימים שלושה סוגי ניתוח - טבעת, מעקף ושרוול. האם קיבלת הסבר לגבי סוגי הניתוח והתיעצת עם מנתח לגבי הניתוח המתאים לך?

בברכה,
    שולה זק
    050-6233250

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו