מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח טבעת בבתי חולים ממשלתיםאור18/05/2009
האם ניתן להתנתח (טבעת ) דרך בית חולים ממשלתי כמו איכלוב וכ"ו
והאם זמן ההמתנה סביר או כמו אצל ד"ר אבינוח לעוד חצי שנה
בקיצור אני בקפת חולים מכבי BMI עומדת בקריטריונים ורוצה להתנתח מהר
ולא לחכות תקופה ארוכה לניתוח
אשמח לקבל מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לקופה
שולה זק18/05/2009עליך לפנות לקופה בה את חברה ולבקש הפניה לבית חולים איתו יש להם הסכם ועל פי הרשימה תבדקי מה מתאים לך.
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופות חולים
חיה19/05/2009לצערנו, קופות החולים לא ממהרים לנדב אינפורמציה. כששאלתי במזכירות הקופה שלי (לאומית) אף אחד לא ידע להגיד לי במה מדובר ונאמר לי להגיש בקשה דרך רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת
יעל19/05/2009אני בקופת חולים מכבי ונותחתי לפני חודשיים אצל ד"ר אבינוח בבית חולים אסותא תמורת השתתפות עצמית של 800 ש"ח. מרגע שהיה לי את כל הבדיקות הרפואיות ועברתי את הוועדה של מרכז מלב"י, קיבלתי התחייבות ממכבי וקבעתי תור לניתוח תוך שבוע.
בבתי החולים הציבוריים זמני ההמתנה מאוד ארוכים. תבדקי מה ההשתפות העצמית שלך אולי כדאי ללכת לבית חולים פרטי כדוגמת אסותא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בנושא הפניות
שולה זק19/05/2009הקופות השונות במחוזות השונים חתומים על הסכמים עם בתי חולים ציבוריים ופרטיים.
כל ניתוח או כל התערבות שיש לעבור בבית חולים - מקבל קוד. ולפי הקוד כך העלות וההתחייבות.
אני מניחה שאת יודעת לאיזה בית חולים או מוסד פרטי את יכולה לקבל התחייבות אם את צריכה בדיקה, צילום, או מרפאת חוץ.
לגבי ניתוח קיצור קיבה, את צריכה לפנות לרופא המטפל שיכתוב לך הפניה, בהתאם להמלצת המנתח. לשם קבלת ההתחייבות.
אגב קיימים שלושה סוגי ניתוח - טבעת, מעקף ושרוול. האם קיבלת הסבר לגבי סוגי הניתוח והתיעצת עם מנתח לגבי הניתוח המתאים לך?
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)