ספורט וניתוחי השמנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ספורט וניתוחי השמנה
    דניאלה
    19/08/2007

יש לי עודף משקל של 50+ קילו שאני רוצה להוריד. התחלתי להכנס למשטר דיאטה ואימונים והצלחתי להוריד 10 קילו בינתיים במאמץ רב. אני חושבת שאולי כדאי לי לעשות ניתוח אבל אני לא רוצה להרוס את כל מה שהצלחתי להשיג עם הפעילות הגופנית שהיה לי מאוד קשה להתחיל איתה ואם אני אצטרך להפסיק להרבה זמן יהיה לי קשה לחזור אליה. כמה זמן אחרי ניתוח אפשר לחזור ולעשות ספורט כרגיל (אני עושה גם הליכות וגם מכשירים עכשיו)? שווה בכלל לעשות ניתוח אם התחלתי כבר להכנס למשטר ומשמעת או שעדיף להמשיך בדרך שלי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט וניתוחי השמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוחים בריאטרים

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/08/2007

דניאלה שלום
    תבורכי על הרצון הטוב ועל העבודה הקשה. את צודקת לגבי ההחלטה לניתוח מאחר ודיאטה וספורט בהשמנה "חולנית" אינם מספיק יעילים להגיע למשקל האדיאלי. צירוף של רצון טוב לרדת, ניתוח בריאטרי וספורט הינם המפתח להצלחה. ההחלמה מהניתוחים הבריאטרים אינה קשה ואפשר לחזור לפעילות ספורטיבית מהר מאוד.
    תוכלי ליצור איתי קשר בדואר האלקטרוני באם את מעוניינת בניתוח בריאטרי ואז אוכל לפרט יותר
    [email protected]
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו