התייעצות דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    פולי37
    08/06/2009

הי
    אני בת 38 ובנסיונות להיכנס להריון ראשון(לאחר 2 הפלות בשבועות מתחילים לצערי)
    בעוונותיי אני גם שמנה מאד, שוקלת 120 ק"ג על 1.67 ורוצה מאד לרזות
    האם מותר לעשות את הניתוח הזה גם אם נניח תוך כמה חודשים אני עשויה להיות בהריון? האם תהליך הירידה במשקל שנובע מהניתוח מסוכן להתפתחות של העובר?
    כמה זמן לוקח מרגע הפנייה לרופא משפחה ועד לביצוע הניתוח בפועל?(בהנחה שאני רוצה לעשות את הניתוח דרך הקופה)
    מה את ממליצה מנסיונך? האם לחכות קודם כל להיות בהריון וללדת בע"ה ורק אז לעשות את הניתוח או שאני יכולה להתחיל בתהליך?
    כאמור, נכון להיום איני בהריון אך עוברת טיפולים .

תודה רבה על התשובה

פולי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח והריון

שולה זק
    08/06/2009

שלום פולי.
    לפי הנתונים ה- BMI שלך הוא 43. אני מניחה שעצם היותך בהשמנת יתר חולנית מקשה עליך את הכניסה להריון.
    לאחר ניתוח רצוי לא להכנס להריון בשנה וחצי הראשונים. פרק זמן המאפשר ירידה במשקל ולהצדיק הניתוח. אין שום בעיה להכנס להריון לאחר ניתוח והוא לא גורם סיכון לעובר.
    זמן המתנה לניתוח הוא לעיתים 6-8 חודשים, תלוי באזור מגורים.
    תוכלי ליצור קשר טלפוני ואנסה לעזור. אם את מאזור חיפה והקריות תוכלי להתייעץ עם דר' מחג'נה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח והריון

פרופ` אחמד מחג`נה
    09/06/2009

אין הוראות מדעיות חותכות לגבי זמן הכניסה להריון לאחר הניתוח
    אני ממליץ על חצי שנה לאחר הניתוח מאחר וזה הזמן שבו מתרחשת הירידה הדרסטית. רצוי לבדוק ויטמינים לפני כן. לגבי המתנה זה תלוי במרכזים השונים.
    מאחר ואני מנתח בקיצור תורים ברמב"ם התור אצלי הרבה יותר קצר מרגיל. תוכלי ליצור איתי קשר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו