הוצאת טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הוצאת טבעת
    גלית
    09/06/2009

שלום לך, לפני שמונה שנים עברתי ניתוח טבעת אצל ד''ר סובחי בת''א. השיטה לא עבדה עלי ואני סובלת מאז. הטבעת פתוחה הרבה שנים וכל הזמן האוכל נתקע לי ,מאוד לא נעים וגם השמנתי מאז. אני כל הזמן בדיאטות וה''תקיעות'' מפריעות לי לאכול ארוחות מסודרות ואוכל טוב. רוצה להוציא את הטבעת ,אני חברה בקופ''ח לאומית וגרה באיזור ירושלים. לאן אני צריכה לפנות כדי לסיים עם התהליך הזה הכי מהר ?(חברה מוכנה לעזור לי בשמירה על חלק מהילדים בתקופת הניתוח וההחלמה, בגלל שלא הייתה לי את התמיכה הזאת התעכבתי במשך שנים...)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת טבעת מהירה

פרופ` אחמד מחג`נה
    09/06/2009

יש בירושלים מנתחים בריאטרים טובים.
    מבחינת מהירות - תיצרי איתי קשר אולי אוכל לעזור לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר מחאג'נה תודה רבה!!!!!!!!!!

גלית
    16/06/2009

תודה רבה על עזרתך לגבי הוצאת הטבעת. מחר בעז''ה אני מגיעה לרמב''ם לחיפה היפה. תודה תודה ושוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו בשיר '' הטבעת נפלה''

גלית
    20/06/2009

סוף סוף אני בלי טבעת ביום חמישי נותחתי אצל ד''ר מחאג'נה ברמב''ם חזרתי הבייתה ברכבת (אני גרה באיזור ירושלים) קצת כאבים בשבת מקווה שיעברו מהר... ואולי בעתיד עוד אשתרוול אני מבולבלת מזה, חלק מהאנשים שאני מדברת איתם על זה מעודדים לעשות וחלק מייעצים לי להמשיך בדיאטה ולרדת בלי ניתוח. ד''ר מחאג'נה מקסים כל הצוות שטיפלו בי ברמב''ם היו נפלאים למרות התנאים הקשים...(המחלקה בשיפוץ וכרגע האישפוז במחלקה זמנית ולא כל כך נוח הצפיפות). ד''ר מחאג'נה תודה רבה על הכל וניפגש בעוד שבועיים בביקורת. חופשה נעימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו