טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קודם כל אני רוצה לומר שהפורום הזה מבורך. הBMI שלי 44, והפרעות האכילה שלי הן בצקים, אכילה בלילה וכמויות. האם שרוול יתאים לי? אני עומדת לפני ועדה (5.7) ומתה מפחד. מה ישאלו אותי? אני בת 16, יכול להיות שיחמירו איתי יותר? תודה!
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דניאל את מתרגשת ומפחדת וזה אנושי ולגיטימי. יבררו איתך על הרגלי האכילה שלך, נסיונות העבר לרדת במשקל, יעברו על הבדיקות ויבחנו אם את מתאימה לעבור ניתוח לקיצור קיבה מכל ההיבטים. אני מניחה שאת הולכת לועדה יחד עם הוריך ויחד תלמדו את הנושא ותגיעו להחלטה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד