שלום לד''ר אחמד מחג'נה... רוצה לדעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לד''ר אחמד מחג'נה... רוצה לדעת
    איבון
    27/06/2009

את דעתך..לפני שנה וחצי בערך אחרי טבעת.. בשיקוף נמצא שיש לי וושט מורחבת מאוד.. הדוקטור ממליץ על הוצאת הטבעת ולעשות בוא בזמן את מעקף קיבה.. השאלה היא היות והמשקל שלי הוא בערך 85 על 1.60מאוד אשמח לדעת מה אתה חושב.. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח משולב????

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/07/2009

אני צריך לראות את השיקוף.האם הטבעת מנופחת ? אם כן היתי מוציא את הנוזל ומבצע שיקוף בעוד חודש.
    לא היתי עושה ניתוח משולב בשלב זה.אשמח לקבל אותך ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאתי חלק מהנוזל.. מדוע לא היית

איבון
    06/07/2009

עושה בשלב זה ניתוח משולב? כל החומר הרפואי כולל השיקופים בבית החולים. ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לניתוח משולב

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/07/2009

יש חלוקי דעות לגבי ניתוח משולב בקרב הרופאים.אני בסקלה אשר אינה עושה ניתוח משולב בשום אופן כי אני חושב שהסיכון לסיבוכים אחר כך הם יותר גבוהים. בכינוס בדיצמבר בצרפת עלתה הסוגיה הזו והרבה מרכזים עושים 2 ניתוחים בנפרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו