שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול קיבה
    נינה
    16/07/2009

אני בת 28 בגובה 1.65 ובמשקל 115, היתי אצל רופא כירוג והוא המליץ על שרוול קיבה,ואמר שאני מתאימה לפי הנתונים. יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני לוקחת אלטרוקסין ולפני 5 שנים הייתי חולה בהוצקין לימפומה, יש לי כאבי גב ורגלים ולח"ד גבוהה בזמן ההריון וקצת אחרו. אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אבל לפי הפורומים אני רואה שהעלויות הם עשרות אלפי שקלים, אני חברת מכבי מגן זהב ובמכבי לא הצליחו לענות לי על מה העלות הסופית של ניתוח וכמה זמן המתנה יש לניתוח אני גרה באיזור חדרה, אשמח לדעת כמה זה עולה בסופו של דבר ולקבל עוד פרטים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות ניתוח שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/07/2009

שלום לך
    אם תעברי את הניתוח בבית חולים אסותא (פרטי) ומאחר ויש לך מגן זהב עלות הניתוח יכולה להגיע ל-5000 ש"ח. אם תעברי את הניתוח בבית חולים ציבורי (רמב"ם) הניתוח לא עולה כסף. לגבי תורים ברור שבאסותא יותר מוקדם. תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ואבדוק איך אפשר לעזור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו