ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    הדר
    28/08/2007

ד"ר מחג'נה שלום, אני בת 26, עברתי ניתוח טבעת אמריקאית לפני 4 וחצי חודשים. שקלתי אז 120 קילו וירדתי היום ל-90 קילו. הטבעת מוצרת ב-2.5 CC . כעת הירידה קצת נעצרה.......

אני עדיין יכולה לאכול רק כמויות קטנות מאוד. האם כדאי להצר עוד את הטבעת על מנת להחיש הירידה ?

מצד אחד אני מעוניינת להגביר הירידה, כי בכל זאת עברתי רק מחצית הדרך ועוד 30 קילו לפניי.
    מצד שני אני פוחדת שתהיה פגיעה ממשית ביכולת התיפקוד היומ-יומית ( שכן כבר היום ניתן להכניס רק כמויות קטנות ורק אם לועסים טוב).

נא עצתך הדחופה ובבקשה אל תגיד לי לעשות יותר פעילות גופנית על מנת להגביר הירידה, כי כבר היום אני משלבת את מקס' הפעילות שביכלתי לעשות.

תודה, הדר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להדר שלום

פרופ` אחמד מחג`נה
    03/09/2007

אני חושב שאת עושה את המקסימום ועובדת יפה. ירידה של 30 ק"ג ב4 חודשים זה דבר יפה מאוד. לא היתי מאיץ את הירידה. אומנם אם תהיה עצירה בירידה או עליה ניתן לבצע ניפוח מבוקר של הטבעת. הניפוח נעשה תחת שיקוף רנטגן כך שניתן לבדוק את המעבר לאחר הניפוח ולוודא שזה בסדר.
    ספורט זה תמיד טוב לגוף ולנפש
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו