מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול?!נינה21/07/2009
הי אני חושבת לעבור ניתוח שרוול ובקרוב אני ניגשת לועדה, אני 1.65 ושוקלת 115 ק"ג, תמיד הייתי מלאה ואהבתי מאוד את איך שאני נראית .אבל לאחרונה אני אחרי לידה, בניתוח קיסרי ואני פשוט שונאת להסתכל במראה, הבטן שלי צנחה ואני סובלת מעודף עור בבטן וסימני מתיחה מזעזעים בצבע סגול ועבים מאוד, כול החיים היתי בדיאטות ואני כבר כמו אקורדיון נמתחת ומתכווצת,ואני מאוד מודאגת מעודפי העור שנשארים אחרי ההרזיה, עד כדי כך שזו ההתלבטות שלי לגבי הניתוח, אני מפחדת להראות יותר רע מעכשו ואשמח לשמוע ממי שעברה את הניתוח ומתמודדת עם הבעיה , מה אתן עושות והאם זה באמת חמור כול כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור הגוף
שולה זק21/07/2009שלום נינה,
בעודפי עור לאחר הרזיה מהווים אצל חלק מהמרזים בעיה. הנושא מאוד אינדיבידואלי, אך למרבה השמחה גם פתיר.
נ יתן לרדת במשקל בשילוב פעילות גופינית. וניתן לעבור ניתוחים להסרת עודפי עור, חלקם כבר בסל הבריאות. אני ירדתי 70 קילו וחיי השתנו אך לטובה.
אני מציעה עבור שלב שלב וכך תהיי גם רגועה יותר וגם מוכנה להמשיך ולהצליח.
מאחלת לך לעבור את הניתוח בהצלחה ולאחר שתגיעי למשקל הרצוי ותעמדי באותו משקל חצי שנה תוכלי לפנות להמשך טיפול בעודפי עור.
באתר העמותה תמצאי כתבה בנושא.
אשמח לענות ולעזור בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)