שרוול?!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול?!
    נינה
    21/07/2009

הי אני חושבת לעבור ניתוח שרוול ובקרוב אני ניגשת לועדה, אני 1.65 ושוקלת 115 ק"ג, תמיד הייתי מלאה ואהבתי מאוד את איך שאני נראית .אבל לאחרונה אני אחרי לידה, בניתוח קיסרי ואני פשוט שונאת להסתכל במראה, הבטן שלי צנחה ואני סובלת מעודף עור בבטן וסימני מתיחה מזעזעים בצבע סגול ועבים מאוד, כול החיים היתי בדיאטות ואני כבר כמו אקורדיון נמתחת ומתכווצת,ואני מאוד מודאגת מעודפי העור שנשארים אחרי ההרזיה, עד כדי כך שזו ההתלבטות שלי לגבי הניתוח, אני מפחדת להראות יותר רע מעכשו ואשמח לשמוע ממי שעברה את הניתוח ומתמודדת עם הבעיה , מה אתן עושות והאם זה באמת חמור כול כך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחזור הגוף

שולה זק
    21/07/2009

שלום נינה,
    בעודפי עור לאחר הרזיה מהווים אצל חלק מהמרזים בעיה. הנושא מאוד אינדיבידואלי, אך למרבה השמחה גם פתיר.
    נ יתן לרדת במשקל בשילוב פעילות גופינית. וניתן לעבור ניתוחים להסרת עודפי עור, חלקם כבר בסל הבריאות. אני ירדתי 70 קילו וחיי השתנו אך לטובה.
    אני מציעה עבור שלב שלב וכך תהיי גם רגועה יותר וגם מוכנה להמשיך ולהצליח.
    מאחלת לך לעבור את הניתוח בהצלחה ולאחר שתגיעי למשקל הרצוי ותעמדי באותו משקל חצי שנה תוכלי לפנות להמשך טיפול בעודפי עור.
    באתר העמותה תמצאי כתבה בנושא.
    אשמח לענות ולעזור בכל עת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו