ד''ר מחאג'נה שלום אישרו לי התחייבות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ד''ר מחאג'נה שלום אישרו לי התחייבות
    גלית
    21/07/2009

איזה כייף לי!!!! אני יכולה לבוא לניתוח שרוול ביום שני ברמב''ם ! כשהוצאת לי את הטבעת הזמינו אותי לאשפוז יום לפני מתי לבוא לביה''ח, ביום ראשון או שני? אני יכולה גם להגיע ביום ראשון ולישון אצל חברה בצפון ואז להגיע בשני בבוקר לביה''ח. כל הבדיקות שלי נשארו בביה''ח (וק''ת, תפקודי ריאות מורחבים, בדיקות דם) ויש לי התחייבות! תודה לך על ה-כ-ל!!!!!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב ובהצלחה

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדיש יוסף 15.2 עכו 0528984714

כהן מרי
    25/09/2010

נשלחה אליך תשובה של בדיקה tsh דרך קופת חולים בפקס אודה לך אם תודיע לי שקיבלתה את הפקס.,

בתודה מירי כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירי

שולה זק
    25/09/2010

אני ממליצה שתשלחי את שאלתך עם הפרטים לדר' מחג'נה בהודעת SMS לנייד 050-2063521
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו