למי מגיע ניתוח טבעת?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למי מגיע ניתוח טבעת?
    צ.
    28/07/2009

שלום רב
    אני בת 40 שנה וחצי לאחר לידה שלישית. בהריון סבלתי מסכרת ולחץ דם גבוה. טיפול בזריקות.
    אני שוקלת 100 גובהי 168. לאחר נסיונות מרובים של דיאטות אך ללא הצלחה. לחץ הדם שלי מדי פעם עולה והסוכר הוא גבולי ביותר.
    האם אני זכאית לניתוח טבעת? האם קופת חולים מכבי תאשר לי ניתוח והשתתפות?
    אני מ יו א ש ת......

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי מגיע ניתוח טבעת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח

שולה זק
    29/07/2009

שלום לך
    לפי הנתונים שמסרת ה- BMI של 35.4 אם את עדיין סובלת מלחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול - מחלות המהוות קריטריון להתאמה לניתוח, תבקשי מהרופא המטפל הפניה לכירורג מנתח ותתיעצי איתו איזה לגבי ניתוח וסוג הניתוח.
    לאיזה קופה את שייכת ומה אזור מגורייך?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח!

צ.
    29/07/2009

שלום וברכה,
    תודה על התשובה.
    כמו שציינתי אני סובלת מלחץ דם לעיתים גבוה וסוכר גבולי. הכולסטרול בסדר.
    אני בקופת חולים מכבי, אני גרה באור יהודה. כבר שוחחתי עם הרופא שלי על ניתוח אבל הוא טוען שה-BMI שלי לא מספיק כדי לעבור ניתוח ואז נתן לי לנסות טיפול בכדורים רדוקטיל וכשזה הפסיק לעבוד קיבלתי קסניקל שגם הפסיק להשפיע עלי. אם אני עושה דיאטה אני לא מצליחה להוריד יותר מ-2 ק"ג גם על זה שאלתי את הרופא, הוא אומר שזה מצב שיכול להיות. לכן אני מאוד מאוד רוצה לעבור ניתוח.

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינדיקציה של BMI

שולה זק
    29/07/2009

שלום לך
    לפי ה- BMI שך 35.4 ומחלות הרגע שלך - לחץ דם וסוכרת, את עומדת בקריטריונים שקבע משרד הבריאות ואת זכאית לעבור ניתוח במסגרת סל הבריאות.
    את יכולה ליצור עימי קשר טלפוני ואסביר לך את הפרצדורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו