מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למי מגיע ניתוח טבעת?צ.28/07/2009
שלום רב
אני בת 40 שנה וחצי לאחר לידה שלישית. בהריון סבלתי מסכרת ולחץ דם גבוה. טיפול בזריקות.
אני שוקלת 100 גובהי 168. לאחר נסיונות מרובים של דיאטות אך ללא הצלחה. לחץ הדם שלי מדי פעם עולה והסוכר הוא גבולי ביותר.
האם אני זכאית לניתוח טבעת? האם קופת חולים מכבי תאשר לי ניתוח והשתתפות?
אני מ יו א ש ת......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק29/07/2009שלום לך
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI של 35.4 אם את עדיין סובלת מלחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול - מחלות המהוות קריטריון להתאמה לניתוח, תבקשי מהרופא המטפל הפניה לכירורג מנתח ותתיעצי איתו איזה לגבי ניתוח וסוג הניתוח.
לאיזה קופה את שייכת ומה אזור מגורייך?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח!
צ.29/07/2009שלום וברכה,
תודה על התשובה.
כמו שציינתי אני סובלת מלחץ דם לעיתים גבוה וסוכר גבולי. הכולסטרול בסדר.
אני בקופת חולים מכבי, אני גרה באור יהודה. כבר שוחחתי עם הרופא שלי על ניתוח אבל הוא טוען שה-BMI שלי לא מספיק כדי לעבור ניתוח ואז נתן לי לנסות טיפול בכדורים רדוקטיל וכשזה הפסיק לעבוד קיבלתי קסניקל שגם הפסיק להשפיע עלי. אם אני עושה דיאטה אני לא מצליחה להוריד יותר מ-2 ק"ג גם על זה שאלתי את הרופא, הוא אומר שזה מצב שיכול להיות. לכן אני מאוד מאוד רוצה לעבור ניתוח.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדיקציה של BMI
שולה זק29/07/2009שלום לך
לפי ה- BMI שך 35.4 ומחלות הרגע שלך - לחץ דם וסוכרת, את עומדת בקריטריונים שקבע משרד הבריאות ואת זכאית לעבור ניתוח במסגרת סל הבריאות.
את יכולה ליצור עימי קשר טלפוני ואסביר לך את הפרצדורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)