סגירת טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סגירת טבעת
    עמית
    02/08/2009

שלום רב, לאחר המתנה וצפיה נותחתי לפני שבועיים וכעת אני מחכה בקוצר רוח לסגירה הראשונה. היות ובעצם כרגע אני בעצם יכולה לאכול הכל כי הכל פתוח השאלה שלי האם לא ניתן להקדים את התור לסגירה הראשונה ולהתחיל בעצם עכשיו כבר את התהליך? אנימרגישה שאני סתם "מבזבזת" זמן. השאלה שלי האם מחבינה רפואית ניתן להקדים את הסגירה הראשונה. אודה על תשובתכם- יום נפלא-עמית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סגירת טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סגירת טבעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/08/2009

שלום עמית
    את הזמן לסגירה צריכה לקבוע עם המנתח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת טבעת

עמית
    02/08/2009

שלום ד"ר- יש לי תאריך לסגירה- נקבע לי ל- 18/8/09, שזה בדיוק חודש מאז הניתוח. השאלה שלי היא האם ניתן מבחינה רפואית לסגור לפני התאריך הזה או שחייב לעבור פרק זמן של חודש מהניתוח עד לסגירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת טבעת

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/08/2009

לפי ההמלצות כן יש צורך לחכות חודש ימים לאחר הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו