מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדוקטור אחמד שלום רבקלריס אסרף03/08/2009
שמי קלריס אסרף, אני בת 40 מנצרת עילית אמא לשלושה ילדים.
עקב בעית השמנת יתר שיש לי החלטתי לעשות ניתוח טבעת- הניתוח אושר לי מהבית חולים ואפילו נקבע לי תור לניתוח. יש לציין שאת כל הבדיקות עברתי. הכל תקין ונמצאתי כשרה לניתוח.
אך כאשר הגעתי לניתוח עלה בי פחד והחלטתי שלא לעשת אותו.
לאחרונה, שמעתי מחברה קרובה על ניתוח השרוול שהיא בעצמה עברה אותו והתוצאות הנראות לעין נהדרות יותר מהתוצאות בניתוח הטבעת מכיוון שבניתוח הטבעת מוכנס גוף זר לגוף.
מבחינה בריאותית אני אישה בריאה, סובלת ממיגרנות ומצאו לי לאחרונה בעיה בעצם הבריח אבל הרופאים אמרו שאין שום קשר לניתוח וזה לא מהווה בעיה.
אני אשמח מאוד אם תענה להודעה זו ואוכל לקבל את מספרך ועצתך האישית מכיוון שאני מחכה בציפייה לעבור את הניתוח בשלום ולהתחיל להרזות וחיים חדשים.
אודה לך על טיפולך ועל היחס.
קלריס אסרף
טלפון שלי 0546680796 וטלפון של הבית 04-6470914
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק03/08/2009שלום קלאריס
בהמשך לשיחתנו הטלפונית - בהצלחה.
שמרי על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח על ההחלטה
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2009קלריס תתקשרי אלי מחר בבוקר לפלפון
0502063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)