ניתוח שרוול - לא אושר בי"ח איכילוב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול - לא אושר בי"ח איכילוב
    נורית גולן
    04/08/2009

שלום,
    שמי נורית גולן, בת 55. BMI 44.2 פניתי לקופ"ח כללית בכדי לקבל טופס 17 לב"ח איכילוב ונאמר לי ע"י המזכירות כי הם לא מאשרים טופס 17 לשם. הלכתי לבד לבי"ח איכילוב, שילמתי כ- 600 ש"ח לביקורי רופאים ומסתבר בשיחה עם מנותחים אחרים, ששייכים לקו"ח כללית,שהיו שם כי כן אושר להם הניתוח שם והם כן קיבלו טופס 17 לאיכילוב. בינתיים עברתי את כל הבדיקות לקראת הניתוח אשר יעשה בבי"ח איכילוב, וממתינה כרגע לתאריך בו אנותח. פניתי שוב לקופ"ח, אך מזכירות המחוז לא מאשרת לי את הניתוח שם. האישור הוא רק לגבי בי"ח שיבא. כל הניירת שלי באיכילוב, כי רציתי לעבור את הניתוח שם עקב המלצות מצויינות שקיבלתי.
    האם מישהו עבר את הניתוח בתל השומר ויכול למסור לי יותר אינפורמציה? איך מעבירים את התיק? מדוע לחלק הניתוח מאושר ולאחרים לא? מה עלי לעשות?
    אשמח לתגובתכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בתל השומר

שולה זק
    04/08/2009

שלום נורית
    בעקרון כל המנתחים בכל המרכזים הם כירורגים בכירים שהתמחו בתחום ניתוחי הקיבה.
    היחידה בתל השומר טובה מאוד ועם ניסיון רב.מנהל המחלקה דר' דוד גוייטן. דר' אניה פייגין מנתחת בכירה.
    לא ציינת את אזור מגורייך, המהווה אינדיקציה להפניות של הקופה.
    רצוי תמיד לברר בקופה לפני תחילת טיפול את נושא האישורים על מנת למנוע עיכובים ועוגמת נפש.
    תפני לאיכילוב ותבקשי את התיק ותקבעי תור לתל השומר.
    תוכלי ליצור עימי קשר ואשמח לעזור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו