מיים לא עוברים בבוקר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מיים לא עוברים בבוקר
    פרידמן
    07/08/2009

אני שנה וחצי לאחר ניתוח וירדתי 35 ק"ג. בתקופה האחרונה אני לא מסוגלת לישתות בבוקר
    משקה חם או קר וזה מפריע לי מאוד . מה מומלץ לעשות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיים לא עוברים בבוקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג ניתוח

שולה זק
    07/08/2009

שלום רב
    לא ציינת איזה סוג ניתוח עברת. בכל מקרה אז צריכה לפנות לרופא המנתח ולבדוק את הסביבה לקושי בשתיה. אם עד עכשיו היה בסדר ולא התקשית בשתיה , בהחלט מומלץ ללכת לרופאולברר את הסיבה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים לא עוברים

פרידמן
    08/08/2009

טבעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתיית מים

שולה זק
    08/08/2009

מוכרת התופעה בניתוח טבעת שלעיתים הקיבה "ישנה" בבוקר כשמתעוררים ולוקח זמן עד שאפשר לשתות ולאכול.
    מאחר ואת טוענת שהתופעה חדשה אני ממליצה לפנות לרופא המנתח ולעשות צילום ושט קיבה, על מנת לוודא שהכל בסדר.
    בכל אני בדעה שאם חשים בשינויים תמיד רצוי לפנות לרופא ולוודא שאין מקום לדאגה .
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו