מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רציתי לקבל ח"ד וכן דרכי טיפוליעקב מ.09/08/2009
אני כיום בן 23 גובה 1.78 משקל 122
בגיל 17.5 התחלתי דיאטה רצינית של פחמימות כשהמשקל ההתחלתי היה אז 112
במשך תקופה של חצי שנה ירדתי 30 קילו עד למשקל של 82 והרגשתי רזה מאי פעם
את הדיאטה התאים לי רופא טבעי בשם ד"ר דייני מב"ש
הדאיטה שולבה בהליכה חצי שעה כל יום
ספירת פחמימות מ-20 פחמימות ליום בשבועיים הראשונים עד ל-70 במקסימום
בו זמנית הייתי שותה כל יום כוס מרק ש"ש שזה מרק על בסיס כרוב בצל פלפל עגבניה
בנוסף הייתי שותה כדורי ביו קומפלקס ויטמין בי ואיזה משהו שמגיע בקפסולה שחורה שמתערבב עם מים כמובן שכדי להגיע לזה שאני מצליח לאכול 70 פחמימות ביום זה הצריך אותי לאכול הרבה ירקות
הרבה מים ביצים שמן דגים עופות ובשר ללא הגבלה
באותה תקופה הרגשתי על גג העולם אבל חצי שנה אחרי זה יצאתי ממסגרת של לימודים
והתחלתי לשהות בחנות של קרוב משפחה ללא תשלום וכפיצוי על חצי שנה בלי מתוקים ובצקים
התחלתי לזלול ממתקים ומה שבעצם קרה שתוך תקופה של כמה שנים לא רק שהעלתי הכל בחזרה
אלה הגעתי למשקל של 140+
אחרי השיחרור מהצבא עקב המשקל עודף התחלתי שוב פעם בדיאטה של פחמימות הפעם בלי ספירה של כמות פחמימות אלה פשוט הימנעות עד כמה שניתן מסוכרים ומאפים בעיקר
בתקופה האחרונה (חודשיים בערך) בשילוב עם דיאטת פחמימות התחלתי לשתות בבוקר על קיבה ריקה 6 כוסות מים ורק חצי שעה אחרי זה לשתות כוס קפה ואוכל
זה גורם לי יציאות רכות במהלך היום וגם לפעמים יציאות נוזליות כמו חוקן במיידי
אני אציין שאני הולך עם מדרסים רפואיים עקב פלטפוס וכן שאני אסמטי בעבר כיום ב"ה ללא
וכן לחץ דם תקין בדרך כלל אבל בקצת מאמץ הכל קופץ עם דפיקות לב גבוהות ולחץ דם גבוה
וקשיי נשימה
אציין גם מחלת לב של אימא שלי של בעיה באוטם שריר הלב אסטמה בעיות גב
אני עדיין מנסה לשכנע את עצמי שאני יכול לרזות ללא עזרה ואני מוכיח לעצמי שאז הצלחתי לרדת למשקל הרצוי ללא שום התערבות אבל אני יודע בתת מודע שזה פתרון לטווח קצר.
אני שמעתי מהרבה אנשים על ניתוח הטבעת אבל ממש שאני קורא פה בפורום
בעצם זה כנראה לא מתאים לי עקב כך שאני עדיין יוכל לאכול הרבה ממתקים
כי יש לי משיכה מאוד חזקה לסוכר ופחמימות ריקות כבצקים
רציתי אם אפשר שה"ד שכותב פה יעזור לי להחליט מה לעשות האם יש דרך
לשלוט גם על כמויות האוכל אבל גם על סוג האוכל
וכן האם לאחר ירידה במשל רצוי לעשות כושר גופני ברמת לפתח מסת גוף או רק ריצה וכדומה
אשמח אם יש מישהו שנמצא במצבי או שעבר משהו דומה שישתף אותי במה הוא עשה
בברכה
יעקב.מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקתי במחשבון BMI ונמצא שאני ב38+
יעקב מ.09/08/2009רציתי גם לדעת האם זה משמעותי מבחינת המימון של קופת החולים
כי אם כן אין לי שום בעיה להשמין קצת אם אני יתיר קצת את הרסן כי עד לפני חודשיים עוד הייתי 127 בערך שזה BMI 40
אציין גם שאני חבר מכבי עם מגן זהב מתכנן לעבור לכללית פלטינום לצורך טיפולי שיניים מוזלים
אלה אם אני יפסיד מימון כלשהו בגלל תקופת המתנה אז אני ידחה את המעבר
כי לפי מה שהבנתי אני זכאי להיות מנותח אם אני ירצה באסותא במימון של מכבי
וממש לא בא לי לאבד את הזכות הזאת
עוד דבר שהייתי רוצה לדעת זה מה הם התהליכים כדי להגיע לניתוח והאם
עקב כך שניתוח שרוול זה לכל החיים עדיף בעצם לעשות טבעת שזה דבר שניתן לשינוי בעתיד
ומה בעצם ההבדלים בניהם מלבד העובדה שבשרוול יורד החלק בקיפה שמפריש את הורמון הרעב.
תודה מראש אשמח לשמוע תשובות מפורטות
יעקב.מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת אינפורמציה
שולה זק09/08/2009שלום יעקב
אני מציעה שתתקשר אלי ואשמח לענות על כל שאלותיך.
ניתן להשיגני כל יום אחרי השעה 17:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)