מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לד"ר מחאג'נה ... ש ל ו םאפרתוש55513/08/2009
ברוכים השבים מהחופשה מקווה שנהנית !!!
לפני שבועיים הייתי אצלך במרפאה בחיפה (אפרת מכפר סבא)
דיברנו וסיכמנו שאעבור בדיקות וכשאסיים אותן אתקשר אלייך....
בנתיים במאוחדת הפסיכיאטרית לא אישרה לי ניתוח. אומרת שבגלל שייש עבר של
הפרעות אכילה (יש מישהו ששוקל מעל 100 קילו ואין לו הפרעות אכילה????)
ושבהנהלת מאוחדת יודעים על הבעיה לא מאשרים לי ולא יאשרו.
רציתי לשאול אם יש לך עצה או פתרון בשבילי ??
יש לי אפשרות לעבור לקופ"ח מכבי רק שהדבר יעקב לי את הניתוח אבל לפחות אוכל לעבור אותו.
ביררתי והם לא מבקשים את התיק הרפואי האישי בגין סודיות רפואית.
מנסיונך, האם זה הגיוני שקופת חולים תקבל אותי אליה בלי לדעת הסטוריה רפואית ?
תודה.. וסליחה על ריבוי השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות אכילה
פרופ` אחמד מחג`נה13/08/2009אין שום סיבה לא לאשר את הניתוח. תבקשי בדיקת פסיכיאטר בנושא והוא בטוח יאשר.
אפשרות לעבור למכבי היא רעיון טוב. אני עובד עם מכבי ואני יודע כמה הקופה טובה לחולים שלה. עוברים קופה בדואר.
בבקשה עדכני אותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום (שישי) עברתי למכבי !!!
אפרתוש55514/08/2009ד"ר מחאג'נה תודה על העצה. עברתי למכבי היום בבוקר.
אעדכן אותך בהכל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור זכויות
שולה זק14/08/2009האם בררת לפני המעבר מה זכויותיך כמבוטחת חדשה. בדרך כלל יש תקופה של 3 עד 6 חודשים שלא הכל ניתן לעשות/לקבל.
במכבי יש מרכז הערכה אליו את מגיעה עם הבדיקות שזה כולל בדיקת פסיכיאטר ודרכם את מקבלת הפניה לקבלת אישור.
מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ביררתי אבל....
אפרתוש55514/08/2009במאוחדת לא מאשרים ובפרט שהפסיכיאטרית אומרת שההנהלה יודעת מהבקשה שלי
וגם הם לא מאשרים.
אז אין לי כל כך מה להפסיד גם אם אצטרך לחכות לפחות אוכל לבצע את הניתוח הזה.
תודה לך ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור לניתוח
שולה זק14/08/2009על פי הפרטים שנתת, אין שום סיבה שלא יאושר לך ניתוח. שוב אני מחדדת, על פי מה שמסרת, פסיכיאטר אמור לאשר לך וגם הקופה, אפילו שסה ניתוח חוזר.
חבל שלא עירבת אותנו בפרטים עד כה. הטלפון של דר' מחג'נה וגם שלי רשומים כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)